Andreea Moldovan pleacă din Brașov. De ce și-a schimbat numele și ce va face la OMS

Last Updated on mai 25, 2021 Fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan, anunță că va pleca din Brașov la Geneva pentru a lucra la OMS.

Ea și-a reluat numele de Andreea Căpâlna în urma divorțului și a anunțat că va părăsi țara pentru a lucra la Organizația Mondială a Sănătății, în funcția de consultant.

Andreea Moldovan pleacă din Brașov. De ce și-a schimbat numele și ce va face la OMS 1

Deocamdată, până când se definitivează documentele, lucrez ca şi consultant din Braşov, urmând ca la mijlocul sau la sfârşitul lunii iunie, când contractual va fi definitivat, să plec efectiv în Geneva, să lucrez de acolo”, a declarat fostul secretar de stat, potrivit Gandul.

Andreea Căpâlna a precizat că va lucra în departamentul care se ocupă de prevenția și controlul infectărilor Covid-19, unde „va fi activitate pe COVID, spitale, cămine de vârstnici, prevenţia şi managementul infecţiilor la personal medical şi vaccinare în principal, dar cu extrapolare şi pe clinică de Covid”.

Vlad Voiculescu:Dr. Andreea Moldovan va lucra la Organizația Mondială a Sănătății la Geneva.
Povestea recentă a Andreei este nu doar povestea unei românce #profesioniste și #cinstite care are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în țara ei. Este o poveste comună a milioane de români.

Un detaliu suplimentar cred că merită remarcat: o româncă atacată de tot ce înseamnă presă mafiotă în această țară a fost demisă de la vârful unei instituții fără ca măcar o dată să îi fi fost reproșat ceva, fără să fi primit măcar un telefon înainte. Ultima dată când se întâmpla ceva similar – în cazul LCK – măcar ieșea purtătorul de cuvânt să anunțe. Acum a fost un comunicat de presă. La câțiva ani distanță, “statul român” a ales să acționeze la fel”.

Vlad Voiculescu: „Dr. Andreea Moldovan va lucra la Organizația Mondială a Sănătății la Geneva.
Povestea recentă a Andreei este nu doar povestea unei românce #profesioniste și #cinstite care are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în țara ei. Este o poveste comună a milioane de români.

Un detaliu suplimentar cred că merită remarcat: o româncă atacată de tot ce înseamnă presă mafiotă în această țară a fost demisă de la vârful unei instituții fără ca măcar o dată să îi fi fost reproșat ceva, fără să fi primit măcar un telefon înainte.

Ultima dată când se întâmpla ceva similar – în cazul LCK – măcar ieșea purtătorul de cuvânt să anunțe. Acum a fost un comunicat de presă. La câțiva ani distanță, “statul român” a ales să acționeze la fel”.

Previous Story

Aeroportul Brașov chiar făcut degeaba? Spania vrea să elimine cursele aeriene dintre orașele în care trenul ajunge în 2 ore și jumătate. Exact distanța Brașov-București, primele curse promise

Next Story

Polițist brașovean certat de un șofer care a parcat pe trecerea de pietoni. “–Da, ce p… mea! Ești cumva de la poliție!?”