(Foto) Brasov, orașul verde, s-a mai înălțat cu un strat de asfalt. Vom avea autostradă spre Poiana Brașov?!

Last Updated on mai 21, 2021 Pentru că Bucureștiul este incapabil să construiască o autostradă care să lege Brașovul de ceva, Allen Coliban a preluat inițiativa. Strat cu strat de asfalt va face o autostradă de pe Mureșenilor până în Poiana Brașov. Sunt și persoane supărate care nu înțeleg de ce se toarnă asfalt peste asfalt. Explicația este simplă: asfalt peste asfalt înseamnă că se ridică nivelul străzii, nivel care poate ajunge chiar și în Poiana Brașov. Câte un strat în fiecare lună de mandat și în 4 ani avem autostradă spre Poiana Brașov.

Gruia Hilohi:Ruşine maximă, Administraţia Coliban, pentru această continuare imbecilă a scripcarizării centrului oraşului, prin supraînălţarea dementă a carosabilului!
Ruşine şi la cât mai puţine astfel de “succesuri” de acum înainte!
(Foto) Brasov, orașul verde, s-a mai înălțat cu un strat de asfalt. Vom avea autostradă spre Poiana Brașov?! 1

(Foto) Brasov, orașul verde, s-a mai înălțat cu un strat de asfalt. Vom avea autostradă spre Poiana Brașov?! 2

Am sesizat acest aspect arhitectului-şef. Lucrarea asta de reparaţie (în fapt, de modificare a elementelor geometrice ale drumului) trebuia să aibă autorizaţie de construire, fiind în zonă protejată. Altfel e INFRACŢIUNE.”

(Foto) Brasov, orașul verde, s-a mai înălțat cu un strat de asfalt. Vom avea autostradă spre Poiana Brașov?! 3

(Foto) Brasov, orașul verde, s-a mai înălțat cu un strat de asfalt. Vom avea autostradă spre Poiana Brașov?! 4

(Foto) Brasov, orașul verde, s-a mai înălțat cu un strat de asfalt. Vom avea autostradă spre Poiana Brașov?! 5

Ioan T.: În oraș toate canalele trebuie reparate și aduse la nivel..mai ales pe bulevardul Vlahuță!!Oare primarul nu distruge bucsile la masina în canale?

Gruia Hilohi: Doamne fereşte să mai înalţe şi canalele! Trebuie urgent coborât asfaltul, decapat tot ce s-a turnat ilegal.

Alex L.: Eu sunt curios ce avea asfaltul vechi si de ce nu se scoate ala vechi si se pune ala nou asa cum se face normal si vreau sa vad solutia pt gurile de canal care daca le iei cu masina ajungi in service si daca le iei cu bicicleta ajungi la spital …..

Previous Story

Brașov. 21 de magazine din zona Pieței Astra au fost închise de Poliția Locală

Next Story

Allen Coliban, vizită de lucru la Emil Boc. „Cum a reușit și cum reușește Cluj Napoca să amenajeze parcuri, să facă exproprieri pentru amenajarea de parcuri”