Brașov. Allen Coliban, primul gest de curaj! A reziliat contractul pentru parcări cu P&P. George Scripcaru a lipsit de la ședință

Last Updated on mai 6, 2021 Compania P&P a rămas fără administrarea parcărilor publice din Brașov după ce a reușit să supere pe toată lumea. Nu au înțeles ce înseamnă un serviciu public și că pot rămâne fără el indiferent cât de bun contract le-a făcut George Scripcaru în ultimele zile de mandat. Nu se pot aștepta nici la despăgubiri în instanță pentru că este vorba de un serviciu public iar Primăria poate demonstra cu ușurință că acest serviciu public a fost afectat.

Allen Coliban: „Am propus Consiliului Local Brașov rezilierea contractului cu P&P, firma care administrează cele 10.200 de parcări publice cu plată”.

Brașov. Allen Coliban, primul gest de curaj! A reziliat contractul pentru parcări cu P&P. George Scripcaru a lipsit de la ședință 1

Primarul Allen Coliban a convocat pentru astăzi o ședință de îndată în care a propus Consiliului Local Brașov aprobarea rezilierii Contractului pentru delegare a gestiunii prin concesionare a serviciului de amenajare, organizare și exploatare a parcărilor cu plată de pe domeniul public al Municipiului Brașov.

Rezilierea contractului a fost votată de 21 de consilieri din cei 23 prezenți la ședință. George Scripcaru a fost absent motivat la ședința de azi, spun cei de la liter9.com. 

Primăria se va ocupa momentan de parcările publice.

Previous Story

Brașov. Fetiță de 10 luni operată pe inimă la maratonul de la Spitalul SF. Constantin. Mai trăia câteva zile

Next Story

Brașov. Allen Coliban explică ce se întâmplă cu locurile de parcare, după rezilierea contractului cu P&P