Brașov. Allen Coliban explică ce se întâmplă cu locurile de parcare, după rezilierea contractului cu P&P

Last Updated on mai 6, 2021 Consiliul Local Brașov, la cererea primarului Allen Coliban, a votat astăzi rezilierea contractului cu P&P, privind administrarea parcărilor publice. Primarul a explicat ce se va întâmpla cu locurile de parcare.

Allen Coliban:Consiliul Local Brașov a votat azi propunerea de reziliere a contractului de administrare a parcărilor publice cu P&P, contractul păgubos pentru brașoveni, primit moștenire de la fosta administrație pentru următorii 10 ani.

Brașov. Allen Coliban explică ce se întâmplă cu locurile de parcare, după rezilierea contractului cu P&P 1

În termen de 3 zile de la notificare, P&P trebuie să predea Primăriei Brașov toate locurile de parcare, iar Municipalitatea va prelua administrarea celor peste 10.000 de locuri.

După această etapă, vom demara procedurile legale pentru aplicarea condițiilor stabilite de Consiliul Local încă din luna noiembrie, cele mai importante fiind ca plata parcărilor să se facă de luni până sâmbătă, între orele 8.00-20.00, iar noțiunea de riveran să fie clarificată, astfel încât brașovenii să își poată încheia abonamente pentru parcărea din zona locuinței”.

Previous Story

Brașov. Allen Coliban, primul gest de curaj! A reziliat contractul pentru parcări cu P&P. George Scripcaru a lipsit de la ședință

Next Story

O jurnalistă din Brașov a descoperit cazul ursului Arthur ucis de un prinț