Brașov. A murit și cea de-a treia fetiță, care a fost spălată pe cap cu o substanță toxică

Last Updated on mai 31, 2021 În această dimineață a murit și a treia fetiță din Ungra, care a fost spălată pe cap cu o substanță toxică folosită la deparazitarea oilor

Sâmbătă, două fete au murit, iar astăzi s-a stins din viață și cea de-a treia. Totul s-a întâmplat după ce acestea au fost spălate pe cap de mama lor cu o substanță toxică, tomoxan, utilizată la deparazitarea externă a oilor, în încercarea de a le scăpa pe copile de păduchi, după cum a spus primarul localității, potrivit Biz Brasov.

Brașov. A murit și cea de-a treia fetiță, care a fost spălată pe cap cu o substanță toxică 1

Două fetițe (7 şi 9 ani) au murit la scrut timp, iar cea de-a treia (de 8 ani) a fost preluată de un elicopter SMURD și dusă la Târgu-Mureș, dar din păcate, medicii nu au mai avut ce face pentru ea.

Părinții fetelor sunt cercetați în stare libertate, dosarul urmând să fie instrumentat de Tribunalul pentru Minori și Familie.

Tragedia a avut loc în comuna brașoveană Ungra, după ce mama celor trei copii a încercat să îi spele. A folosit Tomoxan, o substanță chimică utilizată pentru deparazitarea oilor.

La scurt timp. celor mici li s-a făcut rău și au intrat în stop cardio respirator. Familia a cerut ajutor la 112. Au intervenit mai multe echipaje de la ambulanță care au încercat să stabilizeze copiii și să îi ducă la spitalul din Rupea. Însă două fete, de 7 şi 8 ani, nu au putut fi salvate.

Al treilea copil, o fetiță de 9 ani, în stare critică, a fost transportată cu elicopterul la Spitalul din Târgu Mureș.

Mama copiilor a fost inițial internată la spitalul din Rupea. Însă, ulterior, s-a simțit mai bine și a fost preluată de polițiști pentru audieri. În timp ce bunica din partea tatălui, aflată în stare mai gravă, a fost transferată la Spitalul Județean din Brașov.

Previous Story

Brașov. Tânără de 17 ani violată lângă cartierul Avantgarden

Next Story

Brașov. Un urs a încercat să intre într-o casă. „Era un urs imens. A atacat câinii”