Brașov. Tânără de 17 ani violată lângă cartierul Avantgarden

Last Updated on mai 31, 2021 O tînără de 17 ani a trecut prin momente dramatice. A fost violată de un individ care ar avea în jur de 40 de ani. Poliția încă nu l-a prins pe agresor.

O fată de 17 ani din Braşov a fost violată joi, 27 mai, în apropiere de cartierul Avantgarden din Bartolomeu, Braşov. Violul s-a petrecut în plină zi, în zona căii ferate, fata fiind acostată pe poteca folosită de localnici pentru a scurta drumul către oraş.

Brașov. Tânără de 17 ani violată lângă cartierul Avantgarden 1

Fata a anunţat Poliţia, însă între timp bărbatul s-a făcut nevăzut. Săptămâna trecută, potrivit Pro TV, forţe impresionante au făcut cercetări la faţa locului şi au căutat probe şi martori.

În jurul orei 10.30, o persoană necunoscută de sex masculin a acostat persoană vătămată în vârstă de 17 ani, iar prin întrebuinţarea unor acte de constrângere constând în prinderea şi imobilizarea forţată a persoanei vătămate a întreţinut un raport sexual cu aceasta”, a declarat Cătălin Moraru, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, informează bzb.ro.

Totul s-a petrecut în fostul poligon auto, transformat în spaţiu verde. În apropiere se află un pod, unde prostituatele îşi aşteaptă clienţii. S-a zvonit că individul ar fi făcut victime şi în rândul lor, dar deocamdată anchetatorii nu au confirmat nimic.

Previous Story

Accident Brașov. 3 mașini lovite, la intrare în Râșnov

Next Story

Brașov. A murit și cea de-a treia fetiță, care a fost spălată pe cap cu o substanță toxică