Vlad Voiculescu: Mediatic, premierul Florin Cîțu i-a spus Andreei Moldovan ‘Fă, nenorocito!’

Last Updated on aprilie 16, 2021 Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a ieișit astăzi în conferință de presă unde a lansat atacuri în rafale la premierul Cîțu și PNL. El susține că el a rămas cu imaginea protestatarei care i-a strigat Andreei Moldovan ”Fă, nenorocito!”. Voiculescu consideră că decizia lui Florin Cîțu de a o demite pe Andreea Moldovan este echivalentul politic al acelui ”Fă, nenorocito!”.

Nu am primit niciun reproș în alianță. În general, reproșurile din spațiul public au fost legate de comunicare. Întrebarea este cum poți face față unui linșaj mediatic concertat timp de mai multe luni.

Vlad Voiculescu: Mediatic, premierul Florin Cîțu i-a spus Andreei Moldovan 'Fă, nenorocito!' 1

Cu premierul nu am avut nici măcar o singură discuție pe tema lucrurilor pe care mi le reproșează. Eu am rămas cu o imagine de acum 2 zile, cu o protestatară care i-a strigat domnei Andreea Moldovan ”Fă, nenorocito!”.

Acest lucru se oglindește în acțiunea domnului prim-ministru, care a demis un medic competent, un medic profesionist. Această decizie a domnului prim-ministru este la modul mai elegant echivalentul acelui ”Fă, nenorocito!”. Nu a avut nici măcar o discuție cu doamna Andreea Moldovan, a declarat Vlad Voiculescu, potrivit stiripesurse.ro.

Lucian Mindruta: “Jaful de la Unifarm e legat de partidul care il sustine pe dl. Citu”
“Cifrele deceselor de anul trecut trebuie reevaluate. Exista o diferenta, exista indicii ca raportarile au fost gresite”.
Doua propozitii care arata ca pentru Vlad Voiculescu nu exista legea tacerii. Dar nici vreo precautie politica.

Dar, dincolo de asta, e o intrebare:
Mai doreste Vlad Voiculescu sa existe o coalitie de guvernare?
Si care e alternativa la ea?

Previous Story

Director de la Braşov pentru CFR Călători. Poate ajuta la modernizarea Gării Brașov?

Next Story

Brașov. Allen Coliban: „Mulțumim pentru tot, Andreea Moldovan! Te așteptăm să revii acasă! Lupta continuă”