Țeapă cu Aeroportul Brașov? „Nu va fi gata nici în 2025. Știți ce curenți sunt acolo, între munți?” Dezvăluiri șocante ale constructorului din Sibiu

Last Updated on aprilie 13, 2021 După ce Consiliul Județean Brașov a anunțat astăzi că a reziliat contractul cu firma sibiană Construcții SA, reprezentanții companiei au făcut dezvăluiri șocante pentru marele public. Aceste lucruri erau cunoscute de puțini, încă de acum 230 de ani, de la începutul proiectului, dar ascunse bine marelui public. După 20 de ani se dezbate problema curenților puternici din zonă. De asta Romatsa nu se grăbește să spună ce tip de turn de control are nevoie Aeroportul Brașov? De văzut reacția Consiliului Județean Brașov, după dezvăluirile făcute de compania sibiană.

Adrian Homan, directorul general al Construcții SA, spune că lucrurile sunt eronat prezentate de către autoritățile brașovene.

Țeapă cu Aeroportul Brașov? „Nu va fi gata nici în 2025. Știți ce curenți sunt acolo, între munți?” Dezvăluiri șocante ale constructorului din Sibiu 1

Noi am reziliat contractul, deoarece au fost interesați doar de o campanie electorală a anului 2020. Proiectul Aeroportului Brașov este paralizat total, nu mai lucrează mai nimeni în ziua de azi, doar câțiva muncitori de la Bog`Art (firma angajată să ridice terminalul – n.r.). Ei și-au făcut campanie electorală și când să continuăm lucrările, nu au mai prelungit contractul.

Contractul acesta expira în noiembrie, nu era normal să îl prelungească dacă voiau să termine lucrarea?”, spune Adrian Homan, pentru Turnul Sfatului.

Reprezentanții firmei sibiene de construcții consideră că autoritățile din Brașov se fac vinovate de această situație. Și că mobilizarea constructorilor a fost corectă

”Nici în 2025”
”Nimeni nu și-a dat seama că Aeroportul din Brașov este doar o poveste. Cum să termini o astfel de investiție când tu nu ai nici măcar proiectat turnul de control? Nu există accese, nu există stații de pompare, nu există radare, nu există nimic, nimic.

E făcută doar o hală din metal și sticlă, ridicată de Bog’Art, dar în rest nimic. Am spus tot timpul: nici în 2025 nu vom putea vorbi despre Aeroportul Brașov. În plus, amplasamentul este greșit ales: știți ce curenți sunt acolo, între munți?”, adaugă Adrian Homan.

Previous Story

Un bărbat care a ieșit la alergat, găsit mort după ce ar fi fost atacat de urs la Azuga

Next Story

Medicul brașovean Andreea Moldovan jignită grosolan de Oana Lovin la Ministerul Sănătății: Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito