O brașoveancă îndeamnă la vaccinare: „Tatăl meu a decedat în spital anul trecut în vară si nu i-am putut fi alături la suferință din cauza restricțiilor. Haideți să ne vaccinăm să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut noi și multe alte familii din lumea asta mare”

Last Updated on aprilie 7, 2021 Ministerul Sănătății a postat pe Facebook mesajul unei brașovence care-i îndeamnă pe români la vaccinare.

Sunt mai liniștită știind că mama mea cu probleme grave locomotorii, dependentă de scaun rulant și cu probleme grave de vedere, este vaccinată cu ambele doze de o lună.

O brașoveancă îndeamnă la vaccinare: „Tatăl meu a decedat în spital anul trecut în vară si nu i-am putut fi alături la suferință din cauza restricțiilor. Haideți să ne vaccinăm să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut noi și multe alte familii din lumea asta mare” 1

Nu a avut nicio reacție adversă. Personalul de la centrul din Noua a fost foarte grijuliu, iar mama chiar le-a făcut mereu complimente. Ce drăguțe au fost asistentele cu ea!

Am așteptat acest vaccin de un an de zile ca pe o speranță… la viață.
Sunt vaccinată de două săptămâni, eu având probleme pulmonare.
Îmi doresc ca oamenii să prindă curaj și să se vaccineze, să ne putem relua fiecare viața de dinainte de pandemie.

Tatăl meu a decedat în spital anul trecut în vară si nu i-am putut fi alături la suferință din cauza restricțiilor.
Haideți să ne vaccinăm să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut noi și multe alte familii din lumea asta mare.

Trăiesc cu speranța că Totul va fi bine!
Poza cu mama, după rapel, în sala de așteptare!” a scris brașoveanca.

Previous Story

(Foto) Brașovul blocat. „Toate străzile cartierului sunt efectiv blocate! Pe ambele sensuri!”

Next Story

Video Brașov. Și Centura Brașovului este ÎNZĂPEZITĂ. Claudiu I.: „Frate ninge de la 5 în Brașov de rupe. Nu e un utilaj de deszăpezire pe nici o arteră principală! Schimbarea vieții cu Coliban! De 20 de ani nu am mai văzut așa ceva! 😒”