(Foto) Brașovul blocat. „Toate străzile cartierului sunt efectiv blocate! Pe ambele sensuri!”

Last Updated on aprilie 7, 2021 Ninsoarea de astăzi i-a luat prin surprindere pe cei din administrație dar și pe unii șoferi, care și-au schimbat deja cauciucurile de iarnă cu cele de vară.  Miercuri dimineața se circula în condiții de iarnă străzile principale ale Brașovului. A nins ca de Crăciun în luna aprilie. Televiziunile de știri transmit că s-au înregistrat blocaje pe unele străzi din cauză că unii șoferi și-au schimbat deja anvelopele de iarnă cu cele de vară.

Zenaida Moldovan Z. a scris pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov: „TOATE STRAZILE CARTIERULUI SUNT EFECTIV BLOCATE! PE AMBELE SENSURI! INDIFERENT DE DIRECȚIE!
(Foto) Brașovul blocat. „Toate străzile cartierului sunt efectiv blocate! Pe ambele sensuri!” 1

(Foto) Brașovul blocat. „Toate străzile cartierului sunt efectiv blocate! Pe ambele sensuri!” 2

Costin S.: Toate strazile orasului sunt asa. 13 decembrie, bd. Garii,etc. Totusi priviti diferenta intre poze, cat a nins in 1.5 ore.
Dorina L.: Lasati va masinile acasa o zi este o zapada nevinovata.Noi suntem vinovati cu incalzirea globala

Prefectul județului Brașov, Cătălin Văsîi, a declarat la Digi24 că nu este prima oară când ninge atât de puternic în județ, în aprilie. El a spus că nu sunt drumuri blocate, dar că se așteaptă să continue să ningă și după ora 18.00, când ar urma să iasă din vigoare codul galben emis de meteorologi.

„Suntem în alertă. Ne așteptăm ca și la sfârșitul lui aprilie să avem astfel de probleme. Avem acum 50 de utilaje, dacă va fi nevoie, suplimentăm”, a afirmat prefectul.

În județul Brașov a nins abundent în cursul nopții, iar stratul de zăpadă a ajuns în câteva ore la 20 de centimetri. Continuă să ningă, sunt blocaje în trafic, iar utilajele de deszăpezire fac cu greu față intervențiilor, dar și șoferilor care au derapat sau nu au mai putut înainta, transmite Digi24.ro

Nicusor C.: E primavara in aprilie? Nu,e vremea schiurilor si a patinelor. Brasov 07.04.2021

(Foto) Brașovul blocat. „Toate străzile cartierului sunt efectiv blocate! Pe ambele sensuri!” 3

Previous Story

(Foto) Brașovul blocat. Coliban vs Scripcaru. „Stau de 11 ani in Brașov, NICIODATA, nu a arătat așa. Eu nu am văzut mizeria de pe șosele pana acum niciodată. Încep sa cred ca nea Georgică avea niște secrete de administrație…”

Next Story

O brașoveancă îndeamnă la vaccinare: „Tatăl meu a decedat în spital anul trecut în vară si nu i-am putut fi alături la suferință din cauza restricțiilor. Haideți să ne vaccinăm să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut noi și multe alte familii din lumea asta mare”