În aceste momente se discută demiterea medicului brașovean Andreea Moldovan pentru că și-a făcut foarte bine treaba – surse

Last Updated on aprilie 14, 2021 Pe surse se anunță că medicul brașovean Andreea Moldovan va fi dat afară pentru că a semnat un ordin care clarifică modul cum se face carantinarea. Politicienii nu sunt de acord cu aceste noi reguli de carantinare deoarece le va fi mai greu să explice de ce nu carantinează localități cu rată de infectare de 7 sau mai mare.

Ordinul semnat de secretarul de stat din ministerul Sănătății Andreea Moldovan, care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități, este pe cale să genereze un adevărat scandal în coaliție. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial fără informarea premierului Florin Cîțu, care ar putea cere demiterea secretarului de stat, susțin surse citate de Antena3.

În aceste momente se discută demiterea medicului brașovean Andreea Moldovan pentru că și-a făcut foarte bine treaba - surse 1

În aceste momente premierul Florin Cîțu are o întâlnire cu vicepremierul Dan Barna în care discută despre eventuale demiteri din Guvern, anunță Digi24.

Ultimul „cartof fierbinte” este ordinul semnat de secretarul de stat din ministerul Sănătății Andreea Moldovan, care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial fără informarea premierului Florin Cîțu, care ar putea cere demiterea secretarului de stat, susțin surse politice (mai multe aici).

Gianina Fiordean:Unul dintre cei mai competenti oameni din guvernul àsta este Andreea Moldovan.
O spun farà niciun fel de ezitare. Ea a fost acolo de la începutul pandemiei, încà de anul trecut. Stie ce se întampla, stie ce trebuie facut si se informeaza zi de zi încercand sà fie cu un pas înnaintea covid 19.

Un om care stie despre ce vorbeste, este doctor infectiolog. Unul dintre cei mai buni din Romania pe nosocomiale.
Sà vii tu politician, sà contrazici si sà împiedici deciziile luate de omul de mai sus, decizii prin care încearcà protejarea sànàtàtii oamenilor, înseamnà sà faci jocuri politice macabre pentru ati asigura viitoarele alegeri.

Denotà cinism, denotà lipsa de respect pentru oameni si pentru viatà!
Dacà criza sanitara ar fi geratà de catre medici specialisti si nu de politicieni, altfel ar sta statisticile.

Deocamdatà au gasit un cap pe care vor sà-l cadà. Si unde sa caute daca nu printre cei care sunt competenti!
Probabil se încearcà prin fumigena asta ascunderea scandalului tirului ATI, unde aparatele neconforme au ucis oameni??

Previous Story

Brașov. Mihai Nanu: „Azi-dimineață am trecut pe o stradă unde măturau lucrătorii de la salubritate. Se ridicase un praf de 3-4m, iar măturatul se făcea manual cu o mătură, ca-n 1890”

Next Story

Brașov. Ce au găsit anchetatorii în locuința autorilor crimei de pe Carpaților. Procuror: ”Fapta a fost premeditată”