Mihai Sturzu: „Brașov!!! 😍😍😍 Ce frumos e acasă!”

Last Updated on martie 30, 2021 Brașoveanul Mihai Sturzu este fericit că lumea a ieșit la protestul AUR de la Brașov, împotriva restricțiilor.

Protestatarii au blocat circulația, în această seară, pe Bulevardul Eroilor (lângă Prefectură) din Brașov, în condițiile în care unii dintre ei au decis să participe la acțiune cu mașinile, iar alții să abandoneze autoturismele pur și simplu pe șosea, pentru a se alătura celor care protestează „la pas”, anunță mytex.ro.

Mihai Sturzu: „Brașov!!! 😍😍😍 Ce frumos e acasă!”
Mihai Sturzu: „Brașov!!! 😍😍😍 Ce frumos e acasă!” 1

Ionut Tata: „Eu v-am zis sa nu mai faceti raliu pe Drumul Poienii, ca iese lumea in strada.
Dar voi nu si nu!

Sunteti multumiti acuma?”

Mii de oameni au protestat în toată țara pentru a doua zi la rând față de restricțiile impuse în România în contextul pandemiei de COVID-19. Revendicările au fost diferite, de la restricțiile de circulație, la redeschiderea sectorului HoReCa, dar și împotriva ”dictaturii medicale” și a purtării măștilor în aer liber.

Previous Story

Medic Brașov, despre proteste: „Sunt de gardă pe Terapie Intensivă…Între timp trece cortegiul de cetățeni scandând “jos masca” în spirit de ultrași”

Next Story

Brașov. Imaginea zilei: Un pacient COVID care respira cu ajutorul unei masti de oxigen priveste de la geamul salonului de spital catre multimea de manifestanti