Brașov. Imaginea zilei: Un pacient COVID care respira cu ajutorul unei masti de oxigen priveste de la geamul salonului de spital catre multimea de manifestanti

Last Updated on martie 30, 2021 Protestatarii de la mitingul AUR au strigat ieri în Brașov „Jos Masca” chiar când treceau pe lângă spitalul CFR. Un bolnav cu masca de oxigen pe față îi privea de la geam. Nu i-a ascultat, a purtat masca în continuare.

Și în Brașov au ieșit în stradă ieri aproximativ 400 de români care au protestat în tot orașul împotriva noilor măsuri luate de autoritățile centrale și locale. Marșul celor 400 de brașoveni, conduși de reprezentanți ai Alianței AUR a străbătut întreg orașul, punctul de oprire fiind Piața Sfatului.

Brașov. Imaginea zilei: Un pacient COVID care respira cu ajutorul unei masti de oxigen priveste de la geamul salonului de spital catre multimea de manifestanti 1

În drumul lor spre centrul orașului Brașov, au trecut și pe Bulevardul 13 septembrie, pe lângă spitalul covid, Spitalul CFR. Imaginea zilei de ieri a fost exact momentul în care protestatarii brașoveni strigau lozinci împotriva măsurilor luate de autorități, anunță ziare.com.

În momentul trecerii pe lâng Spitalul CFR, aflat pe Bulevardul 13 septembrie, internauții au surprins un pacient internat aici, posibil infectat cu covid, stând în dreptul geamului și privind la lumea care mărșăluia spre Piața Sfatului, scrie publicația Brașov.net. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, iar comentariile au început să curgă.

In Bucuresti, manifestantii au mers in mars prin oras, pe traseul Universitate-Victoriei-Obor-Unirii-Universitate si iarasi Victoriei unde au blocat pentru scurt timp circulatia.

Protestele au fost lipsite de incidente semnificative pana la momentul retragerii spre casa cand mai multi huligani au atacat jandarmii la Piata Unirii cu pietre si au spart vitrinele magazinelor din zona, scrie Hotnews.ro.

Previous Story

Mihai Sturzu: „Brașov!!! 😍😍😍 Ce frumos e acasă!”

Next Story

Brașov. Camelia Clem, Fundația HERA: Inconștiența umplă pe străzi strigând “libertate”. Grotesc! “Libertatea” asta o să ne coste vieți