Marius Lăcătuș îl „ceartă” pe primarul Allen Coliban: „Desființarea echipei de fotbal Corona Brașov era o decizie absurdă”

Last Updated on martie 16, 2021 Primarul Allen Coliban este certat de foștii fotbaliști ai Brașovului după ce a cerut în Consiliul Local desființarea secției de fotbal seniori de la Corona. Această secție, fără suporteri, este jucăria acestor foști fotbaliști, alimentată anual cu 3 milioane de lei din banii Primăriei.

Unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți fotbaliști brașoveni ai tuturor timpurilor, Marius Lăcătuș, a avut o intervenție la Radio România Brașov, subiectul zilei fiind nedesființarea echipei de seniori de la Corona, dar și cum vede el reînființarea FC Brașov.

Marius Lăcătuș îl „ceartă” pe primarul Allen Coliban: „Desființarea echipei de fotbal Corona Brașov era o decizie absurdă” 1
Marius Lăcătuș, citat de Realitatea Brașov:În primul rând, mă bucură decizia care a fost luată de autorități, pentru că mi se părea absurd, sincer vă spun, ca o echipă care este pe primul loc, deci care e practic în obiectiv – acela de a promova, sa fie desființată!

Eu cred că, mai ales după ultimul rezultat (n.r. – victorie cu 3-0 în fața echipei de pe locul 2, CS Blejoi), Corona este echipa cu șansele cele mai mari de a promova. Mai ales după acest rezultat, șansele i-au crescut foarte mult să ajungă în Liga a 2-a. Nu cred că era o decizie bună pentru fotbalul brașovean, indiferent de ambițiile care există în oraș”.

Previous Story

Accident Brașov. Femeie lovită de mașină, la Onix

Next Story

Brașov. Rata de infectare a urcat la 6! Intrăm în carantină?