Accident Brașov. Femeie lovită de mașină, la Onix

Last Updated on martie 16, 2021 Continuă vânătoarea de pietoni în Brașov. O femeie aflată în traversarea Bulevardului Griviței din municipiul Brașov a fost lovită de un autoturism, aseară, lângă Onix.

La data de 15 martie a.c., în jurul orei 21.25, pe bdl. Griviței din municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier. O femeie care era angajată în traversarea străzii în calitate de pieton a fost surprinsă și accidentată de către un autoturism.
Accident Brașov. Femeie lovită de mașină, la Onix 1
(foto Info Trafic Brașov)

Victima a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Video Brașov. Înjurături. Șofer cu Ferrari amendat la Mall-ul Coresi după ce a parcat pe locurile speciale

Next Story

Marius Lăcătuș îl „ceartă” pe primarul Allen Coliban: „Desființarea echipei de fotbal Corona Brașov era o decizie absurdă”