(Foto) Speriați de COVID? Primul weekend fără aglomeraţie în Poiana Braşov

Last Updated on martie 6, 2021 Creșterea cazurilor de infectare cu coronavirus i-a cam speriat pe schiori, care se înghesuiau bine la coadă în Poiana Brașov, săptămâna trecută.

Acesta este primul weekend în care românii nu s-au mai înghesuit în staţiunile de la munte. Obişnuiţi cu aglomeraţia, puţinii turişti aflaţi pe pârtia din Poiana Braşov au fost surprinşi să vadă că de această dată cozile lipsesc şi se pot bucura în voie de zăpadă.

(Foto) Speriați de COVID? Primul weekend fără aglomeraţie în Poiana Braşov 1 (Foto) Speriați de COVID? Primul weekend fără aglomeraţie în Poiana Braşov 2 (Foto) Speriați de COVID? Primul weekend fără aglomeraţie în Poiana Braşov 3

Deşi meteorologii au anunţat ninsori la munte iar autorităţile s-au aşteptat la un număr mare de turişti, se pare că noile restricţiile impuse după ce Braşovul a intrat în scenariul roşu i-au speriat pe români, anunță Romania Tv.

(Foto) Speriați de COVID? Primul weekend fără aglomeraţie în Poiana Braşov 4 (Foto) Speriați de COVID? Primul weekend fără aglomeraţie în Poiana Braşov 5

Sâmbătă dimineaţa, puţinii turişti aflaţi pe pârtia din Poaia Braşov au fost surprinşi să vadă că de această dată cozile lipsesc.

Previous Story

Drum Expres între Autostrada Transilvania și Autostrada Sebeș-Turda. Anunțul lui Ludovic Orban

Next Story

Accident Brașov. O mașină s-a înfipt violent într-un copac, în Răcădău