(Foto) Accidente Brașov. Autoturism căzut peste altă mașină. TIR răsturnat peste o casă 

Last Updated on martie 10, 2021 Un autoturism scăpat de sub control s-a răsturnat aseară peste alt autoturism iar în această dimineață un șofer beat s-a răsturnat cu TIR-ul în localitatea Mândra.

Evenimentul rutier de aseară a avut loc în jurul orelor 22.30, pe Calea București, iar la fața locului s-au deplasat echipaje de la ISU Brașov și de poliție. Conform unui martor, mașina „zburătoare” era șofată de o femeie.

(Foto) Accidente Brașov. Autoturism căzut peste altă mașină. TIR răsturnat peste o casă  1 (Foto) Accidente Brașov. Autoturism căzut peste altă mașină. TIR răsturnat peste o casă  2

Am fost în spatele lor (n.r. a mașinii respective și a uneia de livrare pizza, care ar fi acroșat-o) exact în momentul accidentului însă mai erau 2-3 mașini în față și am văzut doar frâne și avarii…. Ce e drept, mai erau câțiva teribiliști cu mașinuțele lor… posibil să îi fi speriat pe cei 2 și au pierdut controlul“, a explicat martorul, pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. BRAȘOV, potrivit mytex.ro.

Un șofer beat s-a răsturnat cu TIR-ul, în această dimineață, în localitatea Mândra.

(Foto) Accidente Brașov. Autoturism căzut peste altă mașină. TIR răsturnat peste o casă  3 (Foto) Accidente Brașov. Autoturism căzut peste altă mașină. TIR răsturnat peste o casă  4

La data de 10 martie 2021, în jurul orei 07.20, un bărbat, în vârstă de 60 ani, care conducea un ansamblu de vehicule pe raza localității Mândra din județul Brașov, s-a răsturnat, provocând avarii unui stâlp de iluminat public și zidului unui imobil.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, conducătorul auto, care primește îngrijiri medicale la fața locului.

La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,55 mg/l alcool pur.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

Traficul se desfășoară alternativ“, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru, potrivit brasovtv.com.

Previous Story

Brașov: Un turist a murit în timp ce se afla pe pârtie în Poiană

Next Story

Brașov. Primarul Allen Coliban despre creșterea de cazuri coroanvirus, în valul 3 al pandemiei