Dezvăluiri. Premierul Florin Cîțu recunoaște că înghesuiala de pe pârtiile din Poiana Brașov a  contribuit la creșterea numărului de infectări cu coronavirus

Last Updated on martie 12, 2021 După cum era de așteptat, autoritățile au început să recunoască faptul că aglomerațiile de pe pârtiile din Poiana Brașov au contribuit la creșterea numărului de infectări cu coronavirus.

Premierul  Florin Cîțu, la postul B1 TV: „Ştim de ce cresc aceste cazuri. România a fost ţara care a avut un sezon de iarnă în care oamenii au mers la schi. Foarte puţine ţări şi-au permis acest lucru, acest lux şi acum, e adevărat, oamenii nu au respectat în totalitate regulile.

Dezvăluiri. Premierul Florin Cîțu recunoaște că înghesuiala de pe pârtiile din Poiana Brașov a  contribuit la creșterea numărului de infectări cu coronavirus 1

Dacă acolo ar fi respectat regulile, n-am fi fost nevoiţi să luăm şi măsurile din perioada următoare. Dar am demonstrat ceva, că am deschis şcolile şi nu de acolo vine problema – nu de acolo a crescut numărul de infectări”.

Ciprian Ciocan: „M-am liniștit, mea culpa. Premierul Câțu a declarat asta seara că România a reușit să demonstreze că deschiderea școlilor nu a dus la creșterea numărului de cazuri (are dansul date), ci mersul la schi, ceea ce demontează complet teoria mea precedentă și îmi pare rău că v-am indus în eroare.

Aceasta este o veste foarte bună pe care o aștepta toată planeta și sper ca dânsul să redacteze un articol prin care să-si prezinte concluziile comunității științifice.

De asemenea, sper că pe baza acestei concluzii, de mâine toți elevii și studenții din București, Timișoara, Cluj, Iași, Brașov, Sibiu să se poată întoarce la școala față în față, deoarece, nu-i așa, nu prezintă riscuri, guvernul României a demonstrat în afara oricărei îndoieli.

Sunt sigur ca așa va fi, dânsul nu vorbește numai așa să se afle în treabă, e un om al cuvintelor apăsate și al acțiunii ferme”.

Previous Story

Primarul Allen Coliban desființează astăzi echipa de fotbal Corona Brașov

Next Story

Rata de infectare în municipiul Brașov în creștere. A ajuns la 4.95. Două localități au depășit pragul carantinei