Brașov. Primarul Coliban a anunțat că renunță la mașină pentru a marca „Vinerea verde”

Last Updated on martie 11, 2021 Primarul Coliban a anunțat că renunță la mașină pentru o zi pentru a marca „Vinerea verde”

Allen Coliban: „Mâine voi lăsa mașina acasă, ceea ce i-am îndemnat și pe colegii mei, angajați în Primăria Municipiului Braşov, să facă.

Brașov. Primarul Coliban a anunțat că renunță la mașină pentru a marca „Vinerea verde” 1

‘Vinerea verde’ este o campanie inițiată de Ministerul Mediului, care debutează mâine, și care își propune ca în fiecare zi de vineri cât mai mulți cetățeni să aleagă să se deplaseze la serviciu folosind metode alternative de transport, mult mai prietenoase cu mediul: mersul pe jos, cu bicicleta, trotineta sau mijloacele de transport în comun.

Dacă te alături și tu campaniei, spune-mi într-un comentariu cu ce vei merge mâine la serviciu.

P.S.: Ministerul Mediului a anunțat că va introduce etapizat un plan de măsuri prin care autoturismele personale să fie înlocuite de biciclete, trotinete electrice, mașini electrice sau mersul pe jos, de cât mai mulți români.

Primăria Brașov lucrează la un plan similar, local, pe care îl va face cunoscut o dată cu încheierea studiilor de oportunitate privind pistele de bicicletă, transportul feroviar metropolitan și spațiile verzi din Brașov.

P.S.2: Având în vedere că incidența cazurilor covid în Brașov este în creștere, vă rog nu uitați să purtați mască, să vă dezinfectați mâinile și să evitați să vă urcați în mijloace de transport în comun prea aglomerate”.

Previous Story

(Video) Aeroportul Brașov: Este gata construcția terminalului

Next Story

Primarul Allen Coliban desființează astăzi echipa de fotbal Corona Brașov