Brașov. Polițiștii cer ajutor pentru a stabili indentitatea tânărului, care a fost lovit grav de o mașină pe 13 Decembrie

Last Updated on martie 20, 2021 Joi, un tânăr care traversa strada a fost lovit de un autoturism. Polițiștii cer ajutorul pentru identificarea tânărului internat în stare gravă.

La data de 18 martie 2021, în jurul orei 14.20, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada 13 Decembrie din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier.

Brașov. Polițiștii cer ajutor pentru a stabili indentitatea tânărului, care a fost lovit grav de o mașină pe 13 Decembrie 1

Un tânăr, care era angajat în traversarea străzii, în calitate de pieton, a fost surprins și accidentat de către un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 36 ani.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Întrucât, identificarea victimei accidentului rutier nu a fost posibilă până la acest moment, iar starea de sănătate nu permite audierea acesteia, în vederea înștiințării membrilor familiei și pentru soluționarea cu celeritate a dosarului penal constituit, solicitîm sprijin în vederea stabilirii identității acesteia.

În acest sens, vă comunicăm următoarele semnalmente ale victimei: adolescent cu vârstă aproximativă între 15-18 ani, caucazian, păr șaten închis ondulat, de lungime medie, constituție astenică, înălțime de aprox. 1,65 m, ochi cu formă normală, de culoare albastru-verzui, buze normale, nas normal-drept, sprâncene groase, bărbie ovală, având pilozități doar în zona mustății, urechile de mărime normală cu lobii lipiți, iar unghiile membrelor superioare având un aspect de parcă ar fi fost roase.
Victima mai prezintă pe abdomen în partea dreaptă, deasupra buricului, o cicatrice, tip tăietură (posibil în urma unei operații), de aprox. 8 cm. lungime, pozitionată orizontal.

Conform procesului-verbal de cercetare la fața locului, persoana vătămată a fost îmbrăcată cu pantalon de culoare neagră, geacă de culoare neagră cu glugă, adidasi de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la identitatea tânărului în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112

Previous Story

Carantinarea Brașovului. Primarul Allen Coliban: marți – miercuri, se va lua o decizie

Next Story

Brașov. Rata de infectare a urcat la 6.40 . Situația pe localități