Brașov. Firma P&P a început să schimbe panourile privind plata parcării, după amenințările primarului Allen Coliban

Last Updated on martie 14, 2021 Amenințarea primarului Allen Coliban cu rezilierea contractului se pare că i-a speriat pe cei de la P&P care se ocupă de gestionarea parcărilor publice.

A început să fie schimbate panourile de informare privind plata locurilor de parcare concesionate de firma P&P, ceea ce era normal să se întâmple imediat după ce s-a decis ca taxa să nu se aplice non-stop (cum se hotărâse în timpul mandatului de primar al lui George Scripcaru), ci într-un anumit interval orar, stabilit împreună cu Municipalitatea, anunță mytex.ro.

Brașov. Firma P&P a început să schimbe panourile privind plata parcării, după amenințările primarului Allen Coliban 1

Un membru al grupului de Facebook INFO TRAFIC jud. BRAȘOV a fotografiat un astfel de panou.

Primarul Allen Coliban: „O problemă care mi-a fost sesizată, e vorba de contractul cu firma P&P SRL, firma care administrează parcările publice. Firma care își permite să lase astfel de notificări în geamurile mașinilor(n.r: notificare de insțiintare – foto). Astfel de notificări care sunt făcute cu antetul și cu numele Primăriei Brașov.

Ei bine nu au acest drept, sunt firma care au concesionat servicii de parcări dar nu ar nu au drept să facă aceste mențiuni în forma aceasta și lucru și mai grav este că sesizările sunt pentru parcare pe locuri publice în timpul nopții.

Această sesizare este la ora unu douăzeci și ceva de minute și lucru care este prezent pe această înștiințare este posibilitatea de sancțiune cu amendă contravențională între 500 și 1.000 de lei.

Acest lucru nu este adevărat dar vă mai atrag atenția cu privire la un lucru, primăria și Serviciul Parcări sunt în antetul acestui acestei înștiințări însă adresa de e-mail și telefon nu ne aparțin, nu sunt ale Primăriei.

Suntem deciși și sunt decis să ducem această luptă până la capăt, astăzi am avut o întâlnire cu avocați care au studiat în detaliu condițiile contractuale și practicile pe care această firmă iată de le întrebuințează și urmează să purtăm lupta aceasta și în instanță, în cazul în care nu vor aplica ceea ce Consiliul Local a decis”.

Previous Story

Primarul Allen Coliban s-a întâlnit cu Emil Boc pentru a prelua modelul de parcuri. Nu a uitat de parcul promis în cartierul Avantgarden Bartolomeu

Next Story

Brașov. Rata de infectare a crescut la 5,5. Municipiul se îndreaptă bine spre carantină