Brașov. „Avem trotuar făcut recent cu stâlpi de iluminat in mijloc… Nu poți trece cu căruciorul prin anumite locuri, trebuie sa cobori pe strada sau in sant…”

Last Updated on martie 11, 2021 Mai mulți brașoveni au reclamat faptul că pe strada Bârsei din Stupini trotuarul a fost făcut recent, dar în mijlocul lui au fost puli stâlpi de iluminat.

„Din capitolul merge și așa sau muncim nu gandim pe strada Bârsei din Stupini avem trotuar făcut recent cu stâlpi de iluminat in mijloc…

Brașov. „Avem trotuar făcut recent cu stâlpi de iluminat in mijloc... Nu poți trece cu căruciorul prin anumite locuri, trebuie sa cobori pe strada sau in sant...” 1 Brașov. „Avem trotuar făcut recent cu stâlpi de iluminat in mijloc... Nu poți trece cu căruciorul prin anumite locuri, trebuie sa cobori pe strada sau in sant...” 2

Nu poți trece cu căruciorul prin anumite locuri, trebuie sa cobori pe strada sau in sant….Poate se sesizează careva și nu mai continua super lucrarea …”, a scris un brașovean pe Facebook.

“AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ (pentru care staţi la cozi de sute de persoane, fără nici cea mai mică distanţare, ca să-i plătiţi pe Str. Dorobanţilor nr. 4).

Munţi şi văi, văi şi munţi, iar pe mijloc stâlpul”, a scris altul.

Previous Story

Start la pregătirea tehnică a autostrăzii Brașov-Ploiești. Anunțul ministrului Transporturilor

Next Story

Brașov. Rata de infectare a crescut brusc la 4,93. Situația pe localități