Brașov. Allen Coliban, slab politician, foarte bun la „tehnică”. L-a executat rapid pe viceprimarul Sebastian Rusu după ce PNL și PSD au refuzat desființarea secției de fotbal seniori Corona Brașov

Last Updated on martie 13, 2021 Allen Coliban a cerut ieri Consiliului Local să desființeze secția de fotbal seniori a clubului Corona care cheltuie aproximativ 3 milioane de lei bani publici pentru a juca în liga a treia. Acești bani ar trebui dați pentru sportul de masă, pentru ca mai mulți brașoveni să facă sport.

Consilierii PNL, în frunte cu viceprimarul Sebastian Rusu, s-au aliat cu cei de la PSD și au refuzat propunerea primarului. Victoria viceprimarului a fost de scurtă durată deoarece primarul i-a dat lovitură decisivă.

Brașov. Allen Coliban, slab politician, foarte bun la „tehnică”. L-a executat rapid pe viceprimarul Sebastian Rusu după ce PNL și PSD au refuzat desființarea secției de fotbal seniori Corona Brașov 1

Allen Coliban, slab politician, care nu știe să facă alianțe nici să profite de ipotetica alianță cu PNL, este foarte bun la tehnică administrativă.

Primarul Allen Coliban a anunțat vineri seara că va impune un management nou la Clubul Sportiv Corona și că urmează să se ocupe personal de acesta, luându-i, astfel, această atribuție viceprimarului liberal Sebastian Rusu, anunță Biz Brașov.

Cu alte cuvinte, Allen Coliban va desființa secția de fotbal din interior prin noul management. Corona Brașov va avea secție de fotbal dar nu va mai avea jucători, aceștia urmând să fie dați afară, unul câte unul, de noul management.

Sebastian Rusu (PNL) este la al doilea gest de frondă împotriva lui Allen Coliban, după cazul pădurii Gorița. Acesta a arătat că este capabil, de capul lui, să facă majoritate în Consiliul Local când are chef, devenind cel mai puternic politician din Brașov.

Iar acest lucru nu este permis nici de Allen Coliban, nici de Adrian Veștea, care își vede compromisă alianța cu USR. Iar el știe că dacă trimite USR în opoziție are enorm de pierdut. Astfel, cea mai simplă soluție este executarea politică a viceprimarului Sebastian Rusu.

Cariera politică a lui Sebastian Rusu va fi încheiată rapid, nu a avut răbdare să-și joace cărțile în Consiliu mai temperat, pe timp mai îndelungat. Tinerețea.

Previous Story

Corona Brașov NU se desființează! Allen Coliban învins de viceprimarul Sebastian Rusu. PNL alianță cu PSD. Primarul nu se pricepe la politică

Next Story

Cazul Corona Brașov. Lucian Mindruta: „Cred ca dl. Coliban are dreptate. Brasovul si multe alte orase din Romania au nevoie de sport si de facilitati pentru practicarea lui”