Brașov. Andrei: „Știe cineva daca s-a rezolvat ceva cu programul e parcare in oraș ? A rămas 24/24 inclusiv duminica?”

Last Updated on martie 1, 2021 Brașovenii încă îl mai așteaptă pe primarul Allen Coliban să rezolve cumva problema parcărilor care sunt tarifate și noaptea, inclusiv sâmbăta și duminica. Așteaptă degeaba, primarul a îngropat subiectul demult.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Andrei B. a scris: „Știe cineva daca s-a rezolvat ceva cu programul e parcare in oraș ? A rămas 24/24 inclusiv duminica? Ori s-a revenit la programul de dinainte?! … panourile nu s-au schimbat dar sper sa nu fie nevoie de plata peste noapte sau cel puțin nu la același tarif…
Brașov. Andrei: „Știe cineva daca s-a rezolvat ceva cu programul e parcare in oraș ? A rămas 24/24 inclusiv duminica?” 1

Dragos B.: „Nu s-au produs modificari, astfel incat tarifarea este in continuare 24/24h 🙁 Personal am primit ticket cu “dovada” in geam, poza facuta masinii la orele 3:15 AM (duminica noaptea!). Deci aceasta firma abuziva de tip capusa continua sa incaseze nestingherita banii brasovenilor…”

Ciprian L.: Din cate știu exista o hotarare de consiliu publicată pe site-ul primariei in care zice ca s-a revenit la programul vechi de taxare 08:00 – 20:00 . Este vorba de HCL 692/2020.

Previous Story

Brasov: De ce s-a închis Grădinița nr. 1? O educatoare, cinci îngrijitoare și doi copii pozitivi

Next Story

Brașov. Alex Damian: „Abia anul ăsta am aflat că în Piața Sfatului nu e o biserică, ci e Casa Sfatului, actual muzeu de istorie. Toată viața am crezut că aia e o biserică”