Accident cumplit între Brașov și Feldioara. 11 persoane rănite după coliziunea dintre un microbuz și un autoturism. În microbuz se aflau 5 copii

Last Updated on martie 2, 2021 Un accident cumplit între un microbuz şi un autoturism a avt loc pe DN13, între Braşov şi Feldioara. În microbuz se aflau cinci copii, cu vârste cuprinse între unu şi şase ani.

Accidentul s-a produs pe DN 13, între Braşov şi Feldioara.

Accident cumplit între Brașov și Feldioara. 11 persoane rănite după coliziunea dintre un microbuz și un autoturism. În microbuz se aflau 5 copii 1

La locul accdeintului au ajuns cinci echipaje SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Brașov, o descarcerare și două echipaje de pompieri.

În microbuz erau zece persoane, dintre care şi cinci copii, cu vârste cuprinse între unu şi şase ani, toate fiind conştiente, a precizat ISU Braşov. Din declaraţiile reprezentanţilor ISU Braşov, conducătorul autoturismului este în stare mai gravă.

Reprezentanţii Poliţiei Braşov au precizat că 11 persoane au primit îngrijiri medicale la locul accidentului şi că doar unul dintre şoferi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Cel de-al doilea şofer nu a putut fi testat deocamdată.

Traficul este blocat pentru efectuarea de cercetări la faţa locului.

Previous Story

BREAKING – 3.950 de cazuri noi, la 23.392 de teste RT-PCR și 10.152 de teste rapide antigenice. Situația la Brasov!

Next Story

(Foto) Accident grav. Microbuz cu copii între 1 și 5 ani s-a răsturnat între Braşov şi Feldioara