Vrei tramvai la Brașov? Gruia Hilohi: „N-am fost niciodată un fan “fundamentalist” al tramvaiului, dar recunosc că este cea mai eficientă structură de transport clasică la îndemâna oraşelor cu populaţii între 150.000 – 450.000 de locuitori”

Last Updated on februarie 24, 2021 Tramvaiul a revenit în discuție spre disperarea șoferilor brașoveni care cred că vor fi blocați în trafic mai mult ca acum. Însă reintroducerea tramvaiului este o veste bună pentru cei care se chinuie cu autobuzele. Mai spațioase, mai fiabile.

Gruia Hilohi:N-am fost niciodată un fan “fundamentalist” al tramvaiului, dar recunosc că este cea mai eficientă structură de transport clasică la îndemâna oraşelor cu populaţii între 150.000 – 450.000 de locuitori.

Vrei tramvai la Brașov? Gruia Hilohi: „N-am fost niciodată un fan "fundamentalist" al tramvaiului, dar recunosc că este cea mai eficientă structură de transport clasică la îndemâna oraşelor cu populaţii între 150.000 - 450.000 de locuitori” 1

Tramvaiul electric din Braşov nu a fost niciodată desfiinţat. Nu există vreo HCL în acest sens, nici pentru scoaterea din inventar a liniei şi celorlalte instalaţii fixe sau a vehiculelor, nici privind valorificarea acestora.

Nu există nici autorizaţie de desfiinţare, nici ordine de serviciu de demontare. Avem tramvai, doar că este un pic invizibil”.

Tramvaie Brașov:Bruxelles a aprobat realizarea unei noi conexiuni de 6 km care va prelungi rețeaua de tramvaie a orașului până la Aeroportul Internațional Bruxelles. De-a lungul noului segment vor fi amplasate 4 stații intermediare care vor deservi companiile grupate în jurul aeroportului. Finalizarea lucrărilor va avea loc în 2026.”.

Vrei tramvai la Brașov? Gruia Hilohi: „N-am fost niciodată un fan "fundamentalist" al tramvaiului, dar recunosc că este cea mai eficientă structură de transport clasică la îndemâna oraşelor cu populaţii între 150.000 - 450.000 de locuitori” 2

Vlad B.: Vai dar cum? Mai pune cineva tramvaie noi în lume? Credeam ca 101 a fost ultima linie nouă din univers!

Previous Story

Brașoveni de omenie. Cristina, după ce a ocupat un loc de parcare : „La plecare am găsit acest mesaj frumos pe parbrizul mașinii…”

Next Story

Foto Brașov. Alex: „Pe aleea de sub Tâmpa un copac este căzut și unul rupt stă sa cadă”