Foto Brașov. Alex: „Pe aleea de sub Tâmpa un copac este căzut și unul rupt stă sa cadă”

Last Updated on februarie 24, 2021 Pe aleea de sub Tâmpa un copac este căzut și unul rupt stă sa cada. Cum se face că aceștia nu sunt văzuți dar de tăiat se taie copaci sănătoși, cum erau molizii din fața Casei Armatei?

Alex C. a scris pe grupul de Facebook Brașovul Civic: „Pe aleea de sub Tâmpa, cea dinspre Racadau e un copac căzut și unul rupt care sta sa cada. Aveți idee la cine pot apela sa fie înlăturat mai ales cel care sta atârnat?
Foto Brașov. Alex: „Pe aleea de sub Tâmpa un copac este căzut și unul rupt stă sa cadă” 1

Foto Brașov. Alex: „Pe aleea de sub Tâmpa un copac este căzut și unul rupt stă sa cadă” 2

Foto Brașov. Alex: „Pe aleea de sub Tâmpa un copac este căzut și unul rupt stă sa cadă” 3

Pot ajuta daca e nevoie cu caratul 🙂. Am scris asociației de voluntari care se ocupa de muntele Tâmpa, fără niciun răspuns încă. Merci!”

Alexandru I.: Copacii cazuti sunt o problema destul de mare si mereu dureaza pana vine cineva sa-i dea la o parte. Ar fi fost fain ca AMB sau Romsilva sa delege posibilitatea de a degaja copacii cazuti catre comunitate si aici ma refer la niste colaboratori care sa poate folosi drujba dupa ce in prelabil au anuntat acest lucru si au atasat si o poza cu copacul cazut. Insa probabil ca sunt vise d’ale mele

Previous Story

Vrei tramvai la Brașov? Gruia Hilohi: „N-am fost niciodată un fan “fundamentalist” al tramvaiului, dar recunosc că este cea mai eficientă structură de transport clasică la îndemâna oraşelor cu populaţii între 150.000 – 450.000 de locuitori”

Next Story

BREAKING – Cresc cazurile COVID în Brașov. Municipiul se apropie de o rată de 4. Lista pe fiecare localitate din județ