Politistii au umor: „Dacă s-ar fi respectat distanțarea fizică, în Poiana Brașov, mă puneam și eu la coadă tocmai de acasă, de la Mangalia, să mă dau cu schiurile. Egoiștilor!”

Last Updated on februarie 2, 2021 Reacții tot mai diverse după ce sute de oameni au ignorat pericolele COVID și s-au înghesuit pentru a prinde un loc pe pârtie, în Poiana Brașov.

Politistii au umor:Asta înseamnă să nu-ți pese de alții. Dacă s-ar fi respectat distanțarea fizică, luni, în Poiana Brașov, mă puneam și eu la coadă tocmai de acasă, de la Mangalia, să mă dau cu schiurile. Egoiștilor!”

Politistii au umor: „Dacă s-ar fi respectat distanțarea fizică, în Poiana Brașov, mă puneam și eu la coadă tocmai de acasă, de la Mangalia, să mă dau cu schiurile. Egoiștilor!” 1

E. Levi: Covidu’ nu merge in Poiana Brasov… e prea scump

Marius B.: E bine ca ținem școlile închise,dar la gramada suntem primii…ne meritam soarta🙄
Buruiana A.: Pai dacă domnul președinte a îndrumat populația sa vina buluc la pârtie… Atunci omul de rand ce sa mai creadă? Rău e când asculți de primul om în stat, rău că nu asculți și faci ce crezi tu ca e bine…Purtatul măștii uneori se asociază cu sindromul ‘ochelarilor de cal’…

Edward G.: Wooooaw, câți români cu bani? Va dați seama că toți cei de acolo, se plâng ca nu au bani, dar toți stau în coadă voluntar ca sa lase niște mărunțiș la ski! Nice. Apăi sa mai zică europa, ca sunt românii săraci, că le arătăm noi cozi.

Bogdan D.: Cred ca au adus si acolo niste moaște, altfel nu-mi explic
Pascu T.: Daca era coada pe 2 randuri poate prindeai un burger in Capitala

Madalina R.: E pe modelul de la restaurant, nu te lasă să intri fără masca, dar te lasă să o dai jos când te așezi la masa

Previous Story

(Foto) Înghesuială în Poiana Brașov. Preotul Francisc Dobos: „Iubiți credincioși, ați văzut și voi ce îmbulzeală la pelerinajul enoriașilor de pe pârtii, pupători de schiuri și plăci, de sănii și colaci de budă?”

Next Story

Accident între Brașov și Sibiu. Trei răniți, între care și o femeie însărcinată