Accident între Brașov și Sibiu. Trei răniți, între care și o femeie însărcinată

Last Updated on februarie 2, 2021 O ciocnire violentă a avut loc pe drumul între Brașov și Sibiu, pe DN1. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru un bărbat de cca 23 de ani și o femeie de cca 19, însărcinată. Ambii conștienți cu contuzii ușoare transportați la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.

Accident între Brașov și Sibiu. Trei răniți, între care și o femeie însărcinată 1

Un echipaj SAJ sosit în sprijin a transportat la Spitalul cea de-a treia persoană.

Poliția Sibiu anunță că pe DN 1, la ieșire din Avrig spre Brașov, soferul unui microbuz, care mergea spre Brașov, nu a pastrat distanta de siguranta si a intrat in coliziune cu o autoutilitara al cărei sofer oprise pentru a vira la stanga, neregulamentar. Autoutilitara a fost proiectată într-un autoturism condus regulamentar spre Sibiu.

Trei persoane primesc ingrijiri medicale, vor fi transportate la spital.

Previous Story

Politistii au umor: „Dacă s-ar fi respectat distanțarea fizică, în Poiana Brașov, mă puneam și eu la coadă tocmai de acasă, de la Mangalia, să mă dau cu schiurile. Egoiștilor!”

Next Story

Supermarket Lidl lângă Castelul Bran? Actorul Dragos Bucur: „Nu aș vrea sa fie supermarket nici in fata Bisericii Negre din Brasov, nici in fata Mânăstirii Voronet, nici in fără cimitirului din Săpânța”