Florentina: „Cred că mă voi muta la Brașov. Allen Coliban face treabă bună împreună cu echipa lui ”

Last Updated on februarie 24, 2021 Schimbările făcute de Allen Coliban sunt timid prezentate, parcă făcute pe ascuns, dar impresionează. Unii chiar se gândesc să se mute la Brașov.

Florentina M.: „Cred că mă voi muta la Brașov. 🤔 Allen Coliban face treabă bună împreună cu echipa lui 👏👏👏”

Florentina: „Cred că mă voi muta la Brașov. Allen Coliban face treabă bună împreună cu echipa lui ” 1

Radu Hossu:Dacă nu o spune el, că nu are timp, vă spun eu (și pentru că am văzut câteva comentarii la Dominic Fritz pe pagină de susținere din partea unor brașoveni, ce se lamentau de Coliban):

– La Brașov se face spital nou de 1000 de paturi în primă fază. Nu doar că s-a modificat ce studii SF aveau cei de dinainte, dar Coliban în persoană s-a implicat ca acest obiectiv să se pună pe tapet urgent. E unul din proiectele la care ține tare și din suflet. Because it’s personal. Deci, când vedeți că întreabă oamenii: da’ ce facem cu spitalele infecte din Brașov, spuneți-le că unul nou se face, doar că nu se poate construi în 3 luni. Aici putem mulțumi și ministrului Voiculescu, dacă tot e să dăm cezarului.

– La Brașov se generează o strategie de dezvoltare culturală. Voi vă dați seama ce scriu eu aici? La Brașov NU A EXISTAT o astfel de strategie. Cultura era ca libertatea religioasă în China. Inexistentă. În 2021. Evident că strategia de dezvoltare culturală nu se ocupă cu asfaltul și nici cu bordurile, se ocupă cu alte treburi, dar treburi care în ani și ani o să placă nouă tuturor.

– La Brașov se oprește sifonarea banului public prin clubul inventat de administrația trecută. Corona Brașov e luată la puricat și probabil ceva milioane de euro anual se vor opri din sifonat și se vor duce spre sportul de masă. Adică spre mii de tineri. Bani care se vor duce fair-play, către cluburile care au cele mai bune proiecte. Fair-play = sport de masă = sănătate.

– La Brașov Coliban-Boghiu pute la vechea administrație (că pe unii îi vedeți plecând singuri din primărie, că nu suportă să se facă lucurile fair) și prin urmare tuturor micro-mafioților de pe acolo și astfel pun bețe în roate pe unde mai pot. Lasă că aștia de la USR PLUS sunt niște proști și niște fraieri. Nu, nu sunt. Sunt în parte naivi, sunt în parte nepregătiți pentru un sistem atât de bine uns pentru a scurge bani publici (PUBLICI! adică ai noștri) în buzunarele unora. Dar se educă și experimentează pe zi ce trece și oamenii ăștia noi și de bună credință. Și încep să decupleze mafia furtun cu furtun de la țeava cu bani publici. Se strânge robinetul, ușor-ușor.

– La Brașov se preiau modelele de bune practici din orașele performante pe diferite domenii din România (vezi Oradea pe realibitarea centrului istoric, vezi Cluj pe “subvenția” la chiria pentru persoanele cu venituri foarte mici), pentru că lui Coliban nu-i e greu să admită că că e important să vii cu ceea ce deja funcționează și nu e nevoie să revinventezi roata. Ah, nu o să avem un centru istoric ca al Oradei peste noapte? Evident că nu. Dacă nu o să fie gata până la alegerile următoare o să latre ticăloșii ce au lăsat sute de clădiri istorice în paragină? Da, o să latre. O să latre cum Coliban nu e bun de nimic. Eu v-o spun de pe acum, ca să știți de ce unii care vor sa facă hoteluri prin centru o să fie în locul meu pe pe Prefectură cu portavocea în mână.

– La Brașov se schimbă administrația pe zi ce trece. Nu a existat o transparentizare mai mare a administrației brașovene vreodată. În același timp, pe lângă transparentizare, există profesionalizare. Comisiile de specialitate, încet-încet sunt formate din SPECIALIȘTI și nu din politicieni, cum era până acum.

– La Brașov se dezvoltă o strategie de mediu. Care să ne scoată din zona de rahat în care suntem și să ne transforme într-un oraș verde (da da, puteți să râdeți că zic eu asta), într-un oraș mai puțin poluat, cu mai puține mașini în centru (spre deloc dăcă mă întrebați pe mine ce aș vrea) și cu mult mai multe spații verzi.

Mizeria de dinainte, indolența, impotența, dezinteresul, impregnate ani și ani de zile în zidurile cetății nu se spală cu un zâmbet și o floare și nici instantaneu. Recunosc. Și eu mi-aș dori ca Allen Coliban să ne comunice zilnic realizari. Săptămânal rapoarte de progres. Bianual să inaugureze proiecte care să schimbe viețile brașovenilor. Doar că administrația nu lucrează și nu se întâmplă așa, pocnind din degete.
Salvați postarea asta și dacă nu e cum zic eu, peste 4 ani, o tipăresc și o mănânc”.

Previous Story

(Video) Brașov: Primarul Allen Coliban promite că din vară vom circula pe podul Fartec

Next Story

Brașoveni de omenie. Cristina, după ce a ocupat un loc de parcare : „La plecare am găsit acest mesaj frumos pe parbrizul mașinii…”