Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: Vă așteptăm pe terasă, până nu închid ăștia și soarele. “Trei la mie” dintre raze ajung și pe Republicii!

Last Updated on februarie 19, 2021 Supărare mare în rândul patronilor de restaurante din Brașov după ce locațiile au fost închise iar de autorități. Din păcate veștile nu sunt bune în viitorul apropiat. Tulpina britanică a coronavirusului, mult mai contagioasă, va fi predominantă în România. Ceea ce se traduce printr-un număr mare de infectări astfel că nu se va ieși prea curând din scenariul roșu.

Deanes Irish Pub & Grill: „Vă așteptăm pe terasă, până nu închid ăștia și soarele. “Trei la mie” dintre raze ajung și pe Republicii!😃”

Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: Vă așteptăm pe terasă, până nu închid ăștia și soarele. “Trei la mie” dintre raze ajung și pe Republicii! 1

Medicul Octavian P Jurma: „Daca la inceputul lunii ianuarie imi exprimam convingerea ca tulpina britanica B117 va deveni dominanta in Romania (peste 50% din cazuri) in luna martie cel tarziu aprilie, iata ca masurile de relaxare si au accelerat rata de dislocare a tuplinii curente (D614G) care este acum in declin.
Studiul MedLife sugereaza ca vom atinge aceasta dominanta la finalul lunii februarie cel tarziu la inceputul lunii martie, ceea ce inseamna ca tot atunci va avea loc si revenirea pe val a pandemiei de COVID-19.

Aceaste informatii nu trebuie sa ne sperie ci trebuie sa ne previna si sa sa ne puna in alerta ca sa ne luam masuri suplimentare de protectie incepand cu vaccinarea. Fiecare saptamana de amanare a valului 3 permite eliberarea suplimentara a unor paturi din spitale is terapie intensiva.

Singurul lucru care trebuie sa ne sperie in pandemie este lipsa datelor si transparentei. Vaccinati-va, purtati o masca de calitate superioara, pastrati distanta fizica si igiena mainilor + evitati ocaziile sociale si veti fi bine

Previous Story

Foto Brașov. Cu mașina direct în școală. Mihai Nanu: „Trafic blocat de la Str. Pe Tocile până la Universal “datorită” celor care își iau copilul cu mașina de la școală”

Next Story

Brașov. Primarul Allen Coliban: 26 de arbori salvați de la tăiere!