Brașov. Camelia Clem: „Ceva nu-i cușer în toată povestea cu Bistro de l’Arte și Susanu&Susanu”

Last Updated on februarie 5, 2021 Protecția Consumatorilor este criticată pentru că a început să închidă restaurantele din Brașov. Până acum au fost închise restaurantele Aro Palace și Bistro de l’Arte.

Camelia Clem: „Ceva nu-i cușer în toată povestea cu Bistro de l’Arte și Susanu&Susanu.
În fapt, numa’ ce s-au deschis 30% localurile, 70% rămânând închise, și singurul care beneficiază de transmisiuni TV și publicitate în toată presa locală este Bistro. Este amintit tangențial încă unul, de la Aro, la care oricum nu mergea nimeni vreodată, evăr, așa, de ochii lumii.

Brașov. Camelia Clem: „Ceva nu-i cușer în toată povestea cu Bistro de l'Arte și Susanu&Susanu” 1

Nu cred că există presă locală care să fi ratat endorsement-ul! Evident, ulterior, o altă campanie de susținere din partea gurmanzilor, a flămânzilor care lingeau farfurii în mod constant în Bistro.

În drept, totul putea fi rezolvat pe cale legală, fără publicitate și pop-corn!

Dacă eu aș fi oricare dintre ceilalți respectabili ai urbei, cum ar fi La Ceaun, Tipografia, Restaurant Millennium, Deanes Irish Pub & Grill, Ograda, Cartofisserie, Pilvax and so on, l-aș da în judecată pe Susanu pentru deturnarea scopurilor și sarcinilor instituției pe care-o conduce.

A transformat OPC-u’ în agenție de marketing și publicitate pentru un singur brand, din bani publici!

Sori Susanu, despre închiderea restaurantului Bistro de l’Arte: „Această măsură s-a luat datorită faptului că produsele și modul în care oferea servicii de alimentație publică puteau pune în pericol viața și sănătatea consumatorilor, deoarece aveau numeorase produse expirate, depozitate necorespunzător, modificare stare termică, cât și alte aspecte”.

Previous Story

Avertisment. Cercetător: “Nepoţii noştri o să vadă doar în poze zăpada”

Next Story

BREAKING – Cum se deschid școlile în Brasov. Lista completă pe fiecare localitate