Video Brașov. Tineri bătuți în parcarea Mall-ului AFI, de agenții de securitate! Ce spune Poliția

Last Updated on ianuarie 30, 2021 Trei adolescenți acuză că au fost agresați de agenții de pază de la Mall-ul AFI pentru că se plimbau cu plăcile de skateboard în parcare. Poliția s-a autosesizat și a deschis un dosar pen al.

Cei trei adolescenți fost găsiți de câțiva agenți de pază care au început să strige amenințător la ei. Adolescenții au scos telefoanele mobile și au început să filmeze, moment în care unul dintre agenți s-a repezit și a lovit violent un tânăr.
Video Brașov. Tineri bătuți în parcarea Mall-ului AFI, de agenții de securitate! Ce spune Poliția 1

Adolescentul bruscat a încercat să scape și s-a retras câțiva pași în spate, fiind urmărit îndeaproape de agentul agresiv. Acesta din urmă, hotărât să-i mai aplice victimei câteva lovituri fuge după tânăr, iar în drum mai împarte o lovitură unui alt adolescent, care a încercat să intervină în apărarea colegului, anunță brasovstiri.ro.

Poliția Brașov anunță că s-a autosesizat și a început o anchetă în acest caz.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «purtare abuzivă», instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent principal Nadia Olaru, potrivit mytex.ro.

Vezi aici Video:

Previous Story

Incendiu PUTERNIC într-un bloc din Brașov. O persoană a fost găsită carbonizată

Next Story

Brașov. Update. Un bătrân de 84 de ani a ars de viu în incendiul de aseară, dintr-un bloc din Florilor. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă