Brașov. Update. Un bătrân de 84 de ani a ars de viu în incendiul de aseară, dintr-un bloc din Florilor. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă

Last Updated on ianuarie 30, 2021 Un bătrân de 84 de ani a murit ars de viu în incendiul de vineri seară, dintr-un bloc din cartierul Florilor, (str Violetelor)

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «ucidere din culpă» și «distrugere din culpă», instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a precizat agentul de poliție Nadia Olaru, potrivit Biz Brasov. 

Știre inițială
Vineri seară un a izbucnit, într-un bloc de pe Aleea Violetelor. O persoană a fost găsită carbonizată.

Intervenim la un incendiu produs în municipiul Brașov, pe Aleea Violetelor, la o cameră de cămin situată la etajul 4. Acționăm cu patru autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, 2 autoscări mecanice și două echipaje SMURD.

Brașov. Update. Un bătrân de 84 de ani a ars de viu în incendiul de aseară, dintr-un bloc din Florilor. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă 1

La momentul ajungerii forțelor la locul intervenției incendiul se manifesta cu flăcării violente, ardea general în interiorul camerei și din nefericire a fost găsită în interior și o victima carbonizată.

Au fost evacuate aproximativ 50 de persoane din clădire“, potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. Brașov, potrivit brasovtv.com.

Vezi aici Video:

Previous Story

Video Brașov. Tineri bătuți în parcarea Mall-ului AFI, de agenții de securitate! Ce spune Poliția

Next Story

(Foto) „Măcel” în Poiana Brașov. Horia: „Allen Coliban ALOHA din Poiana Brasov, poate se face un efort să pornească instalațiile la 08:30”