Marian Tita: Allen Coliban, fă-ți datoria de primar! De aia ești ales! Lasă bicicleta, lasă schiurile, lasă mersul cu autobuzul. Brașovul e un oraș mic cu multe probleme moștenite; nu se conduce prin delegare”

Last Updated on ianuarie 19, 2021 Pacifismul afișat de Allen Coliban nu este pe placul multor susținători. Allen Coliban a ales să se ocupe de proiectele cuminți și să ignore probleme reale care îi dau mari bătăi de cap. Este mai ușor și mai plăcut să te ocupi de parcuri, să mergi la schi, decât să te ocupi să rezolvi probleme concrete și urgente. Primarul Brașovului a devenit repede un bugetar pentru care leafa merge iar probleme ignorate.

Marian Tita: „Îl mai știți careva pe Emil Constantinescu? Ăla despre care speram să ne scape de comunism. Vă mai amintiți de el?
Prevăd că la fel (nu) o să vorbim și despre băieții și fetele din USR care au ajuns să ne conducă pe ici, pe colo.

Marian Tita: Allen Coliban, fă-ți datoria de primar! De aia ești ales! Lasă bicicleta, lasă schiurile, lasă mersul cu autobuzul. Brașovul e un oraș mic cu multe probleme moștenite; nu se conduce prin delegare” 1

Odată ajunși la comanda unor orașe importante nu fac decât să ne arate lipsa lor de determinare, frica de a nu face pași greșiți. Pe cât de agresivi și hotărâți erau în perioada dinaintea alegerilor, pe atât de absenți și letargici sunt acum. Ne aflăm la trei luni după ce și-au preluat funcțiile la nivel local, iar prezența și acțiunile lor, fie că vorbim de București sau Brașov, sunt cvasi-absente.

Dacă de București îmi pasă cât negru sub unghie, în schimb mă doare să văd că în Brașov Allen este aproape inexistent.

Allen, dacă citești ce scriu aici sau dacă Tudor sau mai știu eu cine dintre prietenii mei vede mesajul ăsta și ți-l transmite, cred că e timpul să arăți pentru ce te-am ales; Brașovul e un oraș mic cu multe probleme moștenite; nu se conduce prin delegare, nu se conduce prin încredere acordată celor pe care i-ai preluat în diverse servicii ale primăriei. Cel puțin nu ăsta trebuie să fie modelul în perioada următoare.

Lasă bicicleta, lasă schiurile, lasă mersul cu autobuzul, lasă-ți fata mai mult în grija mamei, neglijează-le o vreme și fă-ți datoria de primar! De aia ești ales!
Fix de aia lumea a ales să iasă din zona de confort a lui “a furat, dar a și făcut!” sau a lui “uite ce frumos arată străzile și cartierele” și te-a votat pe tine în locul lui Scripcaru!

Eu, unul, prefer să te știu în mașina primarului cu șofer personal în drum spre un cartier unde sunt probleme, decât în shuttle-bus-ul dintre parcarea din Poiana Mică și pârtie. Nu avem timp ca primarul să meargă cu autobuzul la schi. Nu acum, Allen! Peste un an, doi, după ce rezolvi mizeriile urgente, ok, mergem cu toții la schi cu autobuzul. Dar până atunci, Allen, du-te cu mașina până la pârtie ca să nu pierzi vremea!

Tu nu ai timp de pierdut prin autobuze; tu trebuie să răstorni munții, Allen! Și când zic să răstorni munții nu mă refer la modul în care voia să o facă Scripcaru cu Gorița, dar nici la răsturnatul munților cu cantul schiului în weekend. Tu trebuie să răstorni munții de corupți, de mafioți, tu ai de corectat o grămadă de iregularități, de controlat situații critice și să pui lucrurile la punct. Fix de aia te-a ales lumea! Pentru nimic altceva. Știu că nu e ușor, dar este ceea ce ne datorezi fiecăruia dintre noi care mai sperăm ceva bun”.

Previous Story

(Foto) Cristian Macedonschi: „Am călătorit anul acesta pentru prima data cu trenul de la Brașov spre București și am avut o surpriza placuta”

Next Story

Brașov. Andrada: „Nu ma pricep, intreb: e normala toaletarea copacilor pe ger? ”