(Foto) Cristian Macedonschi: „Am călătorit anul acesta pentru prima data cu trenul de la Brașov spre București și am avut o surpriza placuta”

Last Updated on ianuarie 19, 2021 Fostul consilier local Cristian Macedonschi povestește pe Facebook experiența avută la prima călătorie cu trenul din acest an, de la Brașov la București.

Cristian Macedonschi: „Am călătorit anul acesta pentru prima data cu trenul de la Brașov spre București și am avut o surpriza placuta.Eu călătoresc des cu trenul fiindcă este comod si sigur dar alegeam tot timpul ofertele private din cauza curățeniei si confortului. Astazi însă trebuia sa ajung relativ devreme la București si nu am avut nici o ofertă privată alegând astfel să călătoresc cu CFR-ul.

(Foto) Cristian Macedonschi: „Am călătorit anul acesta pentru prima data cu trenul de la Brașov spre București și am avut o surpriza placuta” 1 (Foto) Cristian Macedonschi: „Am călătorit anul acesta pentru prima data cu trenul de la Brașov spre București și am avut o surpriza placuta” 2

Prima surpriza am avut-o ieri când mi-am cumpărat biletul online. A funcționat rapid si fără probleme achziția iar a doua surpriză a fost când am vazut ca trenul face o oră și treizecișidoua de minute de la Predeal la Gara de Nord din București. Așa să tot călătorești!

Surprizele au continuat în această dimineață. Trenul a fost punctual iar în interior extrem de curat.
Conductorul a salutat politicos iar prin vagon a trecut un angajat de la vagonul restaurant care îi îmbia pe călători cu o cafea proaspătă.
Trenul nu era plin dar toți cei prezenți purtau masca.

La intrarea in vagoane erau pictograme informative referitoare la pandemie iar singurul lucru care mi-a sarit în ochi că lipseste în această perioadă este dezinfectantul.

(Foto) Cristian Macedonschi: „Am călătorit anul acesta pentru prima data cu trenul de la Brașov spre București și am avut o surpriza placuta” 3 (Foto) Cristian Macedonschi: „Am călătorit anul acesta pentru prima data cu trenul de la Brașov spre București și am avut o surpriza placuta” 4

Cred ca un parteneriat cu producătorul autohton de dezinfectanți Hygienium ar fi benefic.
Am mai observat încă o lipsă care însă s-ar putea remedia foarte rapid. In ziua de azi este de asteptat ca orice tren să ofere conexiune la internet iar cei care aleg călătoria cu trenul o fac si din motivul de a lucra până ajung la destinație.

Per ansamblu a fost însă o experiență plăcută care îmi dă speranță ca mai avem totuși o șansă la normalitate în România.

(Foto) Cristian Macedonschi: „Am călătorit anul acesta pentru prima data cu trenul de la Brașov spre București și am avut o surpriza placuta” 5 (Foto) Cristian Macedonschi: „Am călătorit anul acesta pentru prima data cu trenul de la Brașov spre București și am avut o surpriza placuta” 6 (Foto) Cristian Macedonschi: „Am călătorit anul acesta pentru prima data cu trenul de la Brașov spre București și am avut o surpriza placuta” 7

Nu stiu dacă toate trenurile de la CFR sunt la fel dar cu astfel de trenuri ti-e mai mare dragul să călătorești prin Romania și le recomand tuturor schiorilor din Constanța sau București sa vină la noi la schi, la Predeal sau Brașov cu trenul acesta.
Vă doresc o zi excelentă cu experiențe deosebite”.

Previous Story

Brașov. Ei sunt cei doi polițiști care au salvat de la înec un bărbat căzut în lacul Noua. „Afară, termometrul indica -10 grade. Undeva, în mijlocul lacului înghețat, se vedea silueta unui bărbat, care cu greu se putea ține la suprafață”

Next Story

Marian Tita: Allen Coliban, fă-ți datoria de primar! De aia ești ales! Lasă bicicleta, lasă schiurile, lasă mersul cu autobuzul. Brașovul e un oraș mic cu multe probleme moștenite; nu se conduce prin delegare”