Brașov. Reacție ciudată a Primăriei, după ce 22 de mașini s-au ciocnit pe Ocolitoare

Last Updated on ianuarie 6, 2021 Imediat după ce 22 de autoturisme s-au ciocnit pe Ocolitoarea Brașovului, Primăria a venit cu o reacție cel puțin ciudată. A explicat câte tone de antiderapant au dat pe străzile din oraș, niciun cuvânt despre situația de pe Ocolitoarea Brașov. Acolo nu au ajuns mașinile de deszăpezire?

Viceprimarul Sebastian Rusu a anunțat că 22 de utilaje ale firmei de deszăpezire au împrăștiat material antiderapant pentru a preveni formarea poleiului pe străzile și în intersecțiile din Brașov. Până la ora 9.00 au fost utilizate aproximativ 120 de tone de antiderapant.

Brașov. Reacție ciudată a Primăriei, după ce 22 de mașini s-au ciocnit pe Ocolitoare 1

Avem temperaturi negative, și în zilele următoare vom avea aceste temperaturi. Municipalitatea este pregătită, astfel încât începând cu ora 4.00 cele 22 de utilaje au intervenit pe raza municipiului Brașov având ca prioritate bulevardele principale, podurile, zonele înalte, instituțiile etc.

De la ora 7.30 avem 16 utilaje care au rămas în trafic pentru a acționa în cartiere și pentru a interveni pe străzile secundare. Până la ora 9.00 s-au folosit aproximativ 120 de tone de material antiderapant, astfel că în Brașov se circulă în condiții de siguranță pe raza municipiului,

dar venim cu rugămintea către conducătorii auto să nu uite că suntem în sezonul rece și că avem temperaturi negative care vor persista și zilele următoare. Invităm toți participanții la trafic să reducă viteza și să se adapteze la condițiile meteo pe care le avem“.

Vezi aici Video postat de Ana pe grupul de Facebook #ColibanPrimar:

Previous Story

Brașov. Despre petarde. Liviu: „Păstrasem pentru Noaptea de Revelion cea mai mare petarda cu fitil…bineînțeles ca a detonat mai repede. Mi-a făcut degetele de la dreapta ca la pop corn. Vă puteti imagina cum doare carnea arsa/sfâșiată de praful de pușcă?!!!”

Next Story

BREAKING – 5.719 cazuri noi, la 34.343 de teste efectuate. Situația la Brașov