Brașov. Ionel: „ Am mai făcut o plimbare cu motocicleta. Era să fie ultima! Țin totuși să mulțumesc dementului care m-a întâmpinat frontal, circulând pe contrasens pe strada Iuliu Maniu!”

Last Updated on ianuarie 2, 2021 Plimbatul cu motocicleta sau cu bicicleta este un considerat sport extrem în Brașov. Șoferii nu le prea acordă atenția cuvenită, îi consideră un factor de stres în trafic.

Pe grupul de Facebook INFORMATII RUTIERE BRASOV, Ionel S. a scris: „Astăzi a fost o zi superbă! Așa că am mai făcut o plimbare cu motocicleta. Era să fie ultima! Norocul meu!

Brașov. Ionel: „ Am mai făcut o plimbare cu motocicleta. Era să fie ultima! Țin totuși să mulțumesc dementului care m-a întâmpinat frontal, circulând pe contrasens pe strada Iuliu Maniu!” 1

Țin totuși să mulțumesc dementului care m-a întâmpinat frontal, circulând pe contrasens pe strada Iuliu Maniu! Un r…d care, după ce am frânat violent, dansând practic pe șosea, nici măcar să oprească nu a binevoit.

Mai țin să mulțumesc Poliției Brașov, cea pe care am sesizat-o telefonic de la locul faptei și pe care a durut-o fix în girofar! După relatarea evenimentului vreme de vreo 7 minute, inspectorul de la biroul rutier mi-a cerut numărul de telefon, spunându-mi că va reveni să-i comunic nr. de înmatriculare al șmecherului de pe contrasens.

Și cam atât! Drept este că nu a menționat și ziua în care va reveni! 🙃”

Previous Story

Foto Brașov. Amenzi pentru parcare neregulamentara

Next Story

A murit unul dintre cei mai apreciați preoți din Brașov! Junii Brasovului: „O veste tristă ne-a lovit în acest început de 2021”