A murit unul dintre cei mai apreciați preoți din Brașov! Junii Brasovului: „O veste tristă ne-a lovit în acest început de 2021”

Last Updated on ianuarie 2, 2021 Ieri, în prima zi a noului an a încetat din viață preotul paroh Ioan Herda (foto jos), de la Biserica Sf. Nicolae din Piața Unirii, Scheii Brașovului. Preotul Ioan Herda se deplasa din ce în ce mai greu în ultima vreme, având probleme serioase la un picior de ani buni, potrivit Realitatea Brașov. 

Junii Brasovului:O veste tristă ne-a lovit în acest început de 2021, Preotul Paroh al Bisericii Sf Nicolae, Ioan Herda a încetat din viață.
Parintele Ioan Herda, a fost aproape de familia Junilor Brașoveni de când a pășit în Biserica Sf. Nicolae, a fost un promotor al tradiției, în Duminica de Paști la constituirea Grupului Junilor Tineri le vorbea din suflet acestora și îi sfătuia ca și când Junii Tineri ar fi copii lui.
A murit unul dintre cei mai apreciați preoți din Brașov! Junii Brasovului: „O veste tristă ne-a lovit în acest început de 2021” 1

Parintele Herda, rămâne în memoria noastră ca fiind cel care a invitat Junii Brașovului să colinde la slujba de Crăciun iar din anul 2011 Junii sunt nelipsiți de la slujbă.

Rămas bun Părinte și să ne vegheați din Împărăția cerurilor.🙏
Dumnezeu să-l odihnească!

Previous Story

Brașov. Ionel: „ Am mai făcut o plimbare cu motocicleta. Era să fie ultima! Țin totuși să mulțumesc dementului care m-a întâmpinat frontal, circulând pe contrasens pe strada Iuliu Maniu!”

Next Story

(Video) George Boroda: „În Brașov am avut probabil cel mai frumos spectacol de artificii organizat la nivel național. Pe scurt, în 2 minute, a fost cam așa” :