Brașov. Flavia Boghiu: DA! De îndată ce îmi vine rândul mă voi vaccina!

Last Updated on ianuarie 15, 2021 Viceprimarul Flavia Boghiu a anunțat că se va vaccina anti-COVID atunci când îi va veni rândul. Ea mai spune că din postul de viceprimar va face tot posibilul ca mulți brașoveni să poată să se vaccineze.

Flavia Boghiu: „Ca politician, ești sfătuit să nu abordezi subiecte riscante, să nu te poziționezi de o parte sau alta a temelor controversate, pentru a nu îți atrage antipatia niciuneia dintre tabere. Din poziția de ales al comunității, însă, consider că în chestiuni care privesc viața și sănătatea oamenilor, nu ai voie să te ascunzi după deget.

Brașov. Flavia Boghiu: DA! De îndată ce îmi vine rândul mă voi vaccina! 1

Sunt întrebată dacă mă voi vaccina. Cu toate riscurile pierderii simpatiei unei părți a societății, o spun clar și răspicat: DA! De îndată ce îmi vine rândul mă voi vaccina! Mai mult decât atât, fac tot ce stă în puterea mea, din poziția pe care o ocup, ca brașovenii să se poată vaccina în număr cât mai mare, în cele mai bune condiții.

Se împlinește aproape un an de când îmi canalizez energia și puterea de muncă în lupta cu pandemia. A început cu “Vă ajutăm din Brașov”, unde am avut pe atât de mulți dintre voi alături, actuali vacciniști și anti-vacciniști deopotrivă. Am trecut prin episodul infectării cu Coronavirus și am trăit cu teama grijei pentru cei dragi mie.

Respect dreptul fiecăruia la opinie, dar încurajez o decizie informată, bazată pe sursele corecte. Cred că putem depăși acest moment doar împreună, înțelegând cum crizele sanitare de această amploare necesită implicare individuală și responsabilitate colectivă.

Ca cetățean, mă informez, respect regulile și decid să ma vaccinez.
Ca viceprimar al Brașovului, voi face tot ce ține de mine ca toți cetățenii responsabili să poată face același lucru, în cele mai bune condiții”.

Previous Story

Brasov: Ioan Stoica, fostul patron al jocului Caritas, a fost dat afară din garsoniera pentru ca nu si-a platit utilitatile

Next Story

„Vreau acasă” pentru Aeroportul Braşov. Braşovenii din străinătate au început să scrie petiţii pentru curse aeriene