Foto Brașov. Cartier nou, gunoaie multe în stradă. „Exista pe aceasta strada deja 3 pubele de la 3 dezvoltatori amplasate pe domeniul public. De ce s-au mai plantat pomi daca gunoaiele stau pe carosabil- domeniul public”

Last Updated on decembrie 15, 2020 Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Mihaela V. a scris: „Imagini de pe str.Eugen Jebeleanu-strada aflata in noul si modernul cartier ‘Tractorul’.

Pubele amplasate pe carosabil si nu pe amplasamentul destinat fiecarui imobil, containere amplasate la intersectia strazilor Eugen Jebeleanu si str. Nicolae Labis.
Lasa ca merge si asa…doar traim in Romania.
Foto Brașov. Cartier nou, gunoaie multe în stradă. „Exista pe aceasta strada deja 3 pubele de la 3 dezvoltatori amplasate pe domeniul public. De ce s-au mai plantat pomi daca gunoaiele stau pe carosabil- domeniul public” 1

Foto Brașov. Cartier nou, gunoaie multe în stradă. „Exista pe aceasta strada deja 3 pubele de la 3 dezvoltatori amplasate pe domeniul public. De ce s-au mai plantat pomi daca gunoaiele stau pe carosabil- domeniul public” 2

Nu este normala amplasarea pubelelor pe carosabil -domeniul public (in conditiile in care exista doar 2 benzi/ una pe fiecare sens). Plătesc taxe si impozite si doresc sa locuiesc in condiții civilizate. Ne mandrim ca Brasovul este cel mai frumos oras? Oare asa arata cel mai frumos oras??? Exista pe aceasta strada deja 3 pubele de la 3 dezvoltatori amplasate pe domeniul public.

De ce s-au mai plantat pomi daca gunoaiele stau pe carosabil- domeniul public.
O sa ne amplasam si noi pubele pe strada daca asa e regula pe aceasta strada”.

Eugen C: „In Valea Cetatii (Racadau) Comprest-ul depoziteaza gunoaiele langa cosurile de gunoi de dimineata pana seara. Acest obicei ii incurajeaza si pe alti locuitori sa lase in acel loc gunoiul, in loc sa il duca la tomberon.
Foto Brașov. Cartier nou, gunoaie multe în stradă. „Exista pe aceasta strada deja 3 pubele de la 3 dezvoltatori amplasate pe domeniul public. De ce s-au mai plantat pomi daca gunoaiele stau pe carosabil- domeniul public” 3

Cred ca acest proces intern al Comprest-ului incalca regulamentul legat de depozitarea gunoaielor in spatiile publice si ne strica imaginea orasului transformand multe zone un spatii de depozitare a gunoaielor. Cred ca o discutie scurta a primariei cu furnizorul serviciilor de salubritate ar rezolva aceasta problema”.

Previous Story

Adrian Veștea este de acord. Indicatoarele din terminalul Aeroportului Braşov vor fi în patru limbi, română, engleză, maghiară şi germană

Next Story

Brașov. Se deschide patinoarul de la Olimpia, în condiții speciale. „Cele mai importante mențiuni sunt”: