Brașov. Se deschide patinoarul de la Olimpia, în condiții speciale. „Cele mai importante mențiuni sunt”:

Last Updated on decembrie 15, 2020 Consilierul județean Silviu Ivan-Nunvailer a anunțat astăzi că se va deschide patinoarul de la Olimpia, în condiții de pandemie.

Silviu Ivan-Nunvailer:Pentru că în spațiul public au apărut întrebări cu privire la modul în care va funcționa patinoarul de la baza sportivă Olimpia în această iarnă, am solicitat Consiliului Județean Brașov și CONSILPREST SRL mai multe informații. Ieri am primit răspunsul. Cele mai importante mențiuni sunt:

Brașov. Se deschide patinoarul de la Olimpia, în condiții speciale. „Cele mai importante mențiuni sunt”: 1

1. Patinoarul va funcționa începând cu aproximativ 20 Decembrie.
2. Accesul în bază se va face cu respectarea măsurilor pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2: purtarea măștii, monitorizarea temperaturii.

3. Vor exista 6 serii/zi, cu o durată de 60 min, și 60 min pauză între serii pentru că intrarea și ieșirea patinatorilor să nu se suprapună. Orele de început ale seriilor sunt: 10, 12, 14, 16, 18.

4. Accesul în clădire este restricționat. Biletele de acces se vor achiziționa de la geamurile casieriilor, iar schimbarea încălțărilor se va face în exterior, pe scaune.

5. Se va asigura acces la grupuri sanitare și dezinfectant.
6. Patinele se vor dezinfecta după predare la finalul fiecărei serii de patinaj.

7. Pe gheață vor putea intra maxim 200 persoane pe serie. Întrucât suprafața totală este de 1500m, fiecare patinator va dispune de 7m pătrați.
Ca patinator amator, măsurile mi se par de bun simț. Chiar dacă temperaturile medii sunt prognozate a fi peste 0°C până la sfârșitul lunii în Brașov, sper că se vor ține de program și de săptămâna viitoare vom putea patina pe baza Olimpia, în siguranță”.

Previous Story

Foto Brașov. Cartier nou, gunoaie multe în stradă. „Exista pe aceasta strada deja 3 pubele de la 3 dezvoltatori amplasate pe domeniul public. De ce s-au mai plantat pomi daca gunoaiele stau pe carosabil- domeniul public”

Next Story

Brașov. Rata de infectare continuă să crească. Situația pe localități