Dan Grigorescu: „GUNOAIE. Brașov. Regele orașelor în România? Cu așa “cârciumari”? Mă lași?”

Last Updated on decembrie 20, 2020 Medicul Dan Grigorescu are cuvinte grele la adresa patronilor de restaurante din Centrul Istoric care nu strâng florile moarte de pe terase.

Grigorescu Dan: „GUNOAIE Că niște gunoaie au “plantat” gunoaie în miezul orașului aproape de miezul nopții, e una.
Dan Grigorescu: „GUNOAIE. Brașov. Regele orașelor în România? Cu așa "cârciumari"? Mă lași?” 1

Dar că, de dimineață și până în plină amiază de sâmbătă, nu s-a găsit nimeni (nici măcar vreunul dintre șefii tavernelor alăturate de pe mijlocul celei mai comercial exploatate străzi ale Brașovului) să le facă dispărute acolo unde le era locul (la cel mai apropiat tomberon, adică), asta e cu totul alta.

Pentru că, chiar și înainte de a fi o chestiune de educație, ar trebui să fie una de marketing HoReCa.
Sau nu și-a permis nimeni să-i tulbure posesia proprietarului de “imortele ornamentale” aflat într-un probabil faliment care nu i-a mai permis să investească în îngrăditurile de sezon din polietilenă?

Brașov. Regele orașelor în România?
Cu așa “cârciumari”?
Mă lași?”

Previous Story

Brașov. Polițistul Marian Godina: „Astăzi, la ora 15, vă așteptăm în parcarea Kaufland de pe str. Avram Iancu, pentru o nouă ediție a Caravanei Binelui”.

Next Story

Brașov. Acuzații grave. O tânără de 18 ani bătută de personalul de securitate Carrefour. Asociația Femeile se implica: „lovită cu pumnii și picioarele, lovită peste față și strânsă de gât chiar de către seful securității de la Carrefour. Prezentăm faptele pe scurt”: