Brașov. Polițistul Marian Godina: „Astăzi, la ora 15, vă așteptăm în parcarea Kaufland de pe str. Avram Iancu, pentru o nouă ediție a Caravanei Binelui”.

Last Updated on decembrie 19, 2020 Polițistul Marian Godina îi invită astăzi pe brașoveni să participe la Caravana Binelui, o acțiune de ajutorare a familiilor cu mulți copii.

Marian Godina: „Astăzi, la ora 15, vă așteptăm în parcarea Kaufland de pe str. Avram Iancu, din Brașov, pentru o nouă ediție a Caravanei Binelui.

Brașov. Polițistul Marian Godina: „Astăzi, la ora 15, vă așteptăm în parcarea Kaufland de pe str. Avram Iancu, pentru o nouă ediție a Caravanei Binelui”. 1

Din experiența acțiunilor trecute, știm că organizarea la fața locului pentru a cumpăra produse e destul de greoaie și necesită mult timp. În plus, în condițiile actuale legate de pandemie, nu e deloc indicată, așa că, dacă doriți să vă implicați, vă rog să veniți direct cu produsele cumpărate. E nevoie de alimente, produse de igienă personală, dulciuri pentru copii etc.

De la fața locului vom pleca spre familiile cu copii care locuiesc în Brașov și în localități din apropierea Brașovului.

Ne puteți lăsa cumpărăturile nouă și le ducem noi, deși nu știu câte mașini vom avea, dar vă încurajez să veniți cu noi pentru o experiență care vă va face ziua mai faină.

Pe mine, unul, o astfel de acțiune mă face de fiecare dată să îmi văd propria viață cu alți ochi și să realizez că de multe ori mă supăr pe lucruri care nu merită nici cea mai mică atenție”.

Previous Story

Brașov. AUR îl exclude de pe lista parlamentarilor pe Francisc Tobă, implicat în reprimarea sângeroasă a Revoluției din 1989

Next Story

Dan Grigorescu: „GUNOAIE. Brașov. Regele orașelor în România? Cu așa “cârciumari”? Mă lași?”