Creșele din Brașov au fost redeschise de astăzi. 194 de angajați testați de coronavirus

Last Updated on decembrie 9, 2020 Primăria Brașov a redeschis de astăzi creșele după ce 194 de angajați au fost testați de coronavirus. Probabil toți au ieșit negativ, Primăria a uitat să spună dacă cineva a fost depistat pozitiv. În ceea ce privește grădinițele, acestea nu sunt în subordinea primăriei Brașov iar Guvernul tocmai a anunțat că le va ține închise până la 11 ianuarie.

Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Brașov, citat de mytex.ro:Testele rapide antigen oferă rezultate în maxim 15 minute și au o acuratețe de peste 95%. După începerea activității, în cazul în care vor fi angajați care au simptome specifice infecției cu COVID-19, aceștia vor fi izolați și li se va face testarea antigen.

Creșele din Brașov au fost redeschise de astăzi. 194 de angajați testați de coronavirus 1

Pe toată perioada activității, angajații vor purta măști de protecție, indiferent dacă intră sau nu în contact direct cu copiii”.

Şcolile şi grădiniţele rămân închise pentru copii până în 11 ianuarie, a decis ieri Guvernul, aceasta fiind ultima hotărâre semnată premierul Ludovic Orban. Iniţial, ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a trecut învăţământul în online din 9 noiembrie, pentru 30 de zile. Hotărârea expira astăzi, astfel că ea a fost prelungită.

Din 11 ianuarie, copiii mai revin la şcoală pentru 3 săptămâni, până în 29 ianuarie. Apoi au din nou vacanţă.

Previous Story

Brașov. Se face Târg de Crăciun în Piața Sfatului! Anunțul Primarului Allen Coliban

Next Story

Brașov. Allen Coliban nu a uitat de parcuri. „Este greu de câştigat competiţia cu dezvoltatorii imobiliari”