Brașovenii vor un Parc imens, nu Mall, pe platforma Rulmentul. Primarul Allen Coliban a întrebat, brașovenii i-au răspuns. Îi va și asculta? „Parc mare și Grădina Botanică. Chiar mai mare ca dea de la Iași sau Cluj”

Last Updated on decembrie 10, 2020 Dacă Allen Coliban se apucă de construit parcuri mari, nu părculețe ca pe vremea fostului, va rămâne primar 100 de ani la Brașov. Cu 5 metri pătrați de verde pe cap de locuitor, Brașovul suferă la păropriu din cauza lipsei verdeții.

Anda L.: Parc, cu multi copaci si unde sa se poata calca iarba (sa poti sta pe o patura, pe iarba, sa faci un picknick, sa citesti o carte). Iar cladirile existente se pot reabilita si fi folosite pentru organziare de evenimente culturale: piese de teatru (este f. cool si avantgarde sa se iasa din clasicele sali de spectacol si piesele sa fie jucate in spatii alternative), vernisaje, concerte si targuri. Toata zona poate reprezenta si un spatiu perfect pentru festivaluri.

Brașovenii vor un Parc imens, nu Mall, pe platforma Rulmentul. Primarul Allen Coliban a întrebat, brașovenii i-au răspuns. Îi va și asculta? „Parc mare și Grădina Botanică. Chiar mai mare ca dea de la Iași sau Cluj” 1

Daniel D.: Un PARC IMENS, cu lacuri, râuri, piste de alergare, piste biciclete, zone de picnic, zone dedicate artei (foișoare pt artiști, cantăreți, pictori), un SPA cochet cu multe saune și piscine. Spor!!

Sara N.: Brașovul are nevoie de o zona verde, un parc in care sa se poată desfășura activități sportive in aer liber, jogging, mers cu bicicleta, role etc. Da, exista parcul Tractoru, dar e insuficient.

Dragoș B.: Un parc cu piste de alergat, terenuri de tenis/baschet/fotbal și multă verdeața .

Anda P.: Eu cred ca spatiul permite un campus universitar, dar sa includa chiar de la cresa pana la studii de universitate, totul intr-un cadru “plin de verde”.

Ana-Maria Z.: Un parc imens cu loc de joaca, mers cu bicicleta, pista alergare, teren tenis, teren fotbal, patinoar in aer liber, spatiu pentru diferite târguri, spatiu pentru plimbat animalele de companie, turn observatie, 3 alei cu copaci ce au frunze de diferite culori, care arata minunant in functie de anotimp, gradina botanica tip parc, LAC, zona picnic, zona terase (intre copaci), cinema in aer liber pe parcursul verii. Va roooooog faceti ceva frumos 🥰

Svetlana M.: Un parc. Cu multa verdeata, cu terenuri de ce vrei tu, fotbal, baschet, tenis, cu piste de alergare, cu zona de distractii, lac, in fine, activitati in aer liber, in niciun caz un mall sau alte mizerii.

Radu H.: Spuneați acum câteva zile ca Brașovul duce lipsa de parcuri/zona verde . Nu mai întrebați și porniti amenajarea ca de mall-uri și fițe suntem sătui și sufocați

Manuela D.. Cel mai mare parc de distracții din România, pentru iubitorii de aventura, cu zone de distracție pentru adulti și zona dedicata copiilor, ceva de genul Ferrari World, Abu Dhabi
Disneyland, Paris,Efteling parc Olanda,Europa Park din Germania

Sanda B.: Parc sportiv, bineinteles! Speram sa mergeti si la fostele platforme Lemexim, IUS, Lubrifin, care sunt in paragina de 20 de ani! Ce bun ar fi fost un parc si acolo, dar nu cred ca a interesat pe nimeni acest lucru din pacate. Mall si mall peste mall pana nu mai vedem muntii de ele!!!

Madalina D.: Parc, zona de relaxare cu locuri de joaca ptr copii mici si mari, bancute, fantani, alei, sa fie pentru toate varstele + cresa, gradinita, scoala + cladire cu o parcare supraetajata (sau parcare subterana)+ cofetarie, cafenele, inghetata, poate si restaurant + muzeu al stiintei (interactiv)

Oli A.: Parc mare și Grădina Botanică. Chiar mai mare ca dea de la Iași sau Cluj

Stela C.: Cel mai mare ,mai frumos si mai modern parc din Ardeal ,o maaaaaaaare oază de verdeata ! Un parc menit sa- i scoata pe copii si tineri din molluri si sa- i tina afara ,la miscare !

Raluca O.: Un parc plin cu verdeata si copaci, cu alei pt alergat, dat cu rolele si mers cu bicicleta (mai ales pt copii), cu 2-3 terenuri de sport dar si ca loc pentru desfasurarea diferitelor festivaluri in aer liber (gen Jazz in the Parc din Cluj, Street Food Festival dar aerisit, teatru in aer liber, film in aer liber, citit in aer liber ) care ar putea aduce si venituri, eventual si 2-3 sali pt evenimente / expozitii in interior, 2-3 terase/ cofetarii…

Previous Story

Tudor Benga vrea ca indicatoarele din Aeroportul Braşov să fie în patru limbi. Română, germană, maghiară și engleză

Next Story

Brașov vs București. Radu: „Mă uitam cu jind la măsurile luate de Allen Coliban în Brașov legate de parcările de reședință. Eu ca locuitor al sectorului 2 care încearcă fără pile și șpăgi (câtă naivitate) să obțină un loc de parcare de vreo 2 ani și ceva. Timp în care s-a umplut de mașini și pe strada pe care parcam “la liber”