Brașov. Se redeschid creșele! Ce se întâmplă cu grădinițele explică Flavia Boghiu, viceprimar

Last Updated on decembrie 4, 2020 Viceprimarul Flavia Boghiu a anunțat că de miercuri, 9 decembrie, creșele din Brașov vor fi redeschise. Grădinițele rămân închise.

Flavia Boghiu:În conferința de presă de ieri anunțam că evaluăm posibilitatea de a deschide creșele în viitorul apropiat.

Brașov. Se redeschid creșele! Ce se întâmplă cu grădinițele explică Flavia Boghiu, viceprimar 1

În urma discuțiilor pe care le-am avut cu reprezentanții Serviciului de Administrare Creșe, cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și cu Direcția de Asistență Socială și având în vedere trendul descrescător al ratei de incidență, precum și faptul că am reușit să gestionăm testarea în masă a angajaților cu testarea rapidă antigen, am luat decizia de a propune Comitetului Local de Situații de Urgență redeschiderea creșelor.

Acest lucru se va întâmpla de miercuri, când părinții vor putea aduce copiii la creșe, pentru că de luni vom testa în masă toți angajații creșelor și vom face dezinfecția spațiilor.
Așadar, cu bucurie vă anunț că de miercuri, 09.12, se redeschid, în condiții de siguranță, creșele din Brașov.


L.E. pentru că vad în comentarii foarte multe întrebări privind deschiderea grădinițelor și școlilor, vă răspund aici. Decizia privind închiderea sau deschiderea grădinițelor si școlilor nu stă în puterea autorității locale, a Primăriei. Singurele asupra cărora putem decide sunt creșele si am facut-o doar după ce ne-am asigurat ca vom putea face asta în condiții de siguranță”.

Previous Story

Brașov. 12 persoane ucise de coronavirus în ultimele 24 de ore! Situația epidemiologică

Next Story

Brașov. Adrian Veștea îi răspunde primarului Allen Coliban, care-i ceruse să-l dea afară pe George Scripcaru din Consiliul Local