Brașov. Adrian Veștea îi răspunde primarului Allen Coliban, care-i ceruse să-l dea afară pe George Scripcaru din Consiliul Local

Last Updated on decembrie 4, 2020 Primarul Allen Coliban i-a cerut lui Adrian Veștea, șeful PNL Brașov, să-l dea afară pe George Scripcaru din Consiliul Local. Astăzi Veștea i-a răspuns lui Coliban.

Adrian Veştea: „Am aflat de anunțul primarului municipiului Brașov cu privire la o anchetă derulată în Primăria Municipiului Brașov și de cerința acestuia de a-l elimina pe George Scripcaru din PNL și din Consiliul Local Brașov.

Brașov. Adrian Veștea îi răspunde primarului Allen Coliban, care-i ceruse să-l dea afară pe George Scripcaru din Consiliul Local 1

#PNL are criterii de integritate foarte clare. Orice membru care de-a lungul timpului s-a confruntat cu probleme cu legea, a pierdut sprijinul partidului pentru funcții publice. Așteptăm rezultatul auditului și, cu precădere, așteptăm rezultatul anchetei instituțiilor abilitate, cele care vor da verdictul în această speță. În cazul în care verdictul va fi în direcția insinuată de către domnul Coliban, conform criteriilor de integritate, vom lua măsurile care se impun, fără nicio întârziere.

Aștept cu interes momentul în care vom depăși aceste discuții în ajun de alegeri. Cred că e necesar să ne concentrăm pe nevoile celor care au pus ștampila la urne să își aleagă primarul sau președintele Consiliului Județean. Urmează o iarnă în care Brașovul are nevoie să fie gestionat corespunzător și am încredere că măcar după 6 decembrie, lucrurile vor reveni în matcă.

Țin să reamintesc că Partidul Național Liberal a venit la alegeri cu o listă de consilieri pe care domnul Scripcaru se afla pe prima poziție, iar brașovenii, într-un număr considerabil, au acordat votul lor acestei liste! Cred că trebuie să ținem cont și de această parte a brașovenilor! Sunt de acord că trebuie sancționat orice tip de derapaj și nu voi ezita să o fac!

Vreau ca măcar înaintea votului să văd că avem lideri locali care se pot concentra pe nevoile comunității și care nu se lasă seduși de retorica de campanie! Brașovenii așteaptă maturitate și dialog din partea noastră, iar înainte de toate, așteaptă ca această alianță locală să funcționeze. Îmi exprim întreaga deschidere către dialog și construcție, prin respect reciproc, pentru binele brașovenilor!”

Previous Story

Brașov. Se redeschid creșele! Ce se întâmplă cu grădinițele explică Flavia Boghiu, viceprimar

Next Story

Brașov. Doar trei restaurante/baruri au mai rămas deschise pe Republicii! Stefan Glevesanu: „Cea mai aglomerata strada din Brasov, cu zeci de restaurante și baruri, este tot mai pustie”