Brașov. Restaurant din Mall-ul AFI închis de Protecția Consumatorilor. „Mizerie, produse expirate și depozitarea necorespunzătoare a alimentelor”

Last Updated on decembrie 16, 2020 Probleme în noul mall al Brașovului, AFI, din Centru Civic. Protecția Consumatorului a închis marți un restaurant fast-food.

Unul din fast-food-urile din AFI Brașov a fost închis astăzi de comisarii de la Comisariatul Regional pentru protecția Consumatorilor Brașov. Contactat telefonic, șeful instituției, Sorin Susanu, ne-a declarat că acesta a fost închis după ce, în urma unui control, comisarii au descoperit „mizerie, produse expirate și depozitarea necorespunzătoare a alimentelor”, anunță Biz Brașov.

Brașov. Restaurant din Mall-ul AFI închis de Protecția Consumatorilor. „Mizerie, produse expirate și depozitarea necorespunzătoare a alimentelor” 1

Administratorii restaurantului libanez au fost invitați zilele următoare cu documentele la control la sediul CRPC Brașov, după care s eva lua în discuție și o sancțiune pecuniară.

Previous Story

Brașov. Rata de infectare continuă să crească. Situația pe localități

Next Story

Brașov. Au fost montate căsuțele pentru Târgul de Crăciun. Flavia Boghiu: „Cum va arăta Crăciunul 2020 în Piața Sfatului”: