Brașov. Au fost montate căsuțele pentru Târgul de Crăciun. Flavia Boghiu: „Cum va arăta Crăciunul 2020 în Piața Sfatului”:

Last Updated on decembrie 16, 2020 Viceprimarul Flavia Boghiu a anunțat marți seara pe Facebook că în Piața Sfatului au fost montate căsuțele pentru Târgul de Crăciun. Ea a oferit și câteva detalii despre modul cum va funcționa acest Târg în pandemie.

Flavia Boghiu: „Astăzi s-au montat căsuțele pentru micii comercianți în Piața Sfatului.
Așa cum anunțam vineri în ședința de Consiliu Local, am luat decizia de a permite amplasarea lor pe domeniul public, pentru a veni în sprijinul meșteșugarilor și a încerca să oferim brașovenilor șansa la un Crăciun cât mai apropiat de cum îl știm. Sincer, n-a fost o decizie ușoară. Într-o perioadă cu mari riscuri pentru sănătatea noastră și cu un sistem medical tot mai greu încercat, în contextul tuturor sacrificiilor pe care, din responsabilitate, TREBUIE să le facem, precauția și respectarea regulilor sunt singurele care pot să ne treacă cu bine de acest hop.

Brașov. Au fost montate căsuțele pentru Târgul de Crăciun. Flavia Boghiu: „Cum va arăta Crăciunul 2020 în Piața Sfatului”: 1

Cum va arăta Crăciunul 2020 în Piața Sfatului:
🎄Căsuțele se vor deschide de vineri, 18 decembrie și vor fi doar 20 de comercianți, jumătate față de anul trecut. Vor avea montate paravane de plexiglass pentru protecție.

🎄Se vor comercializa doar produse artizanale, cadouri și alimente ambalate (dulcețuri, brânzeturi, mezeluri, etc.) Fără mâncare și băutură. Cât mai puține motive de a ne da jos masca.

🎄Va exista un culoar delimitat de garduri metalice, cu circuit unidirecțional intrare-ieșire, cu organe de ordine publică la intrare și la ieșire si cu limitarea numărului de persoane.

🎄Spațiile din interiorul căsuțelor vor fi dezinfectate zilnic.
🎄A fost suplimentat numărul echipajelor de ordine care să asigure respectarea regulilor. Se vor da avertismente sau chiar sancțiuni, ba chiar se va opri activitatea dacă se constată încălcări ale normelor de protecție și precauție.

Așa cum spuneam, decizia nu a fost deloc ușoară. Noi, ca autorități, ne-am asigurat că luăm toate măsurile pentru a proteja comercianții și populația. Noi, ca cetățeni, trebuie să fim responsabili față de sănătatea noastră, a celor dragi, față de cadrele medicale care sunt în linia întâi de atâtea luni de zile.
A fost un an greu. Vom avea sărbători atipice. Dar nu sunt ultimele, vor veni și vremuri mai bune. Important este să trecem cu bine, cu grijă, împreună, de această perioadă.

Aveți grijă de voi și de cei dragi!”

Previous Story

Brașov. Restaurant din Mall-ul AFI închis de Protecția Consumatorilor. „Mizerie, produse expirate și depozitarea necorespunzătoare a alimentelor”

Next Story

Brașov. Allen Coliban: Artificii din mai multe puncte din oraș, de Revelion